Steve Jobs a MURIT – Declaratie Oficiala Apple

Steve Jobs a MURIT – Declaratie Oficiala Apple

In aceasta dimineata se pare ca avem parte de o zi negativa, o zi trista pentru toti iubitorii Apple. Dupa ce pe data de 4 am avut parte de o lansare oficiala a noului model, separe ca astazi Apple intra in doliu.

Steve Jobs a murit, uram familiei multe condoleante si speram ca cineva la fel de bun si la fel de inteligent sa se nasca pe pamanat. Cu o avere estimata la 7 miliarde de euro dupa ce a fost pentru o perioada nelimitata managerul oficial al firmei Apple.

Pentru fiecare dintre noi pierderea unu om drag este foarte importanta iar starea cauzata de moartea acestora ne pot intrista si afecta pe plan emotional.

Vreau sa va intreb cum poate fi atunci cand cateva milioane de persoana iti plang urma. Chiar daca Steve Jobs a murit Apple inca este la putere, si cred ca acaesta a fost si ultima dorita a lui Steve.

O sa revenim cu mai multe detalii si informatii despre moartea celui mai important om din compania Apple, nu uita sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol pe toate retelele de socializare.

Iar daca doresti sa primesti pe  mail cele mai noi articole, nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.