Femeia cu cei mai mari sani din lume naturali – Poze Incredibile

Femeia cu cei mai mari sani din lume naturali – Poze Incredibile

Se pare ca formele apetisante ale femeilor si anume sanii ii fac pe multi barbati sa intoarca capul. In ultimii ani din ce in ce mai multe femei apeleaza la operatii de marire a sanilor atat pentru barbati cat si pentru a se simti bine in pielea lor. Daca pana acum femeile cu sanii mici se simteau jenate de marimea bustului se pare ca Annie Hawkins-Turner femeia cu cei mai mari sani din lume naturali nu se poate mandri cu ei.

De la varsta foarte mica aceasta a intampinat probleme din partea celor de pe strada care ii adresau tot felul de vorbe urate din cauza sanilor proeminenti. Acum ea are 52 de ani, iar bustul lui Annie Hawkins-Turner femeia cu cei mai mari sani din lume naturali masoara 170 cm, iar greutatea lor fiind de 50 de kilograme. Greutatea totala a lui Annie Hawkins-Turner este de 160 de kilograme nimic de uimit tinand cont ca numai sanii ei cantarest un sfert din greutatea ei si are doar 1,68 metri.

Tinand cont de formele pe care un fotomodel ar trebui sa le atinga aceasta nu se incadreaza pe lista alba.

Annie Hawkins-Turner a intrat in cartea recordului ca femeia cu cei mai mari sani din lume naturali si nici acum la aceasta varsta nu se opreste din intimidarea barbatilor cand merge pe strada. Chiar daca marimea sanilor o derandeaja la volan aceasta nu se gandeste sa isi faca o operatie de micsorare a sanilor.