Filmulet cu Ramona Gabor si Milionarul Bulgar VIDEO

ramona gaborFilmulet cu Ramona Gabor si  Milionarul Bulgar VIDEO

Cred ca cei mai multi dintre voi au auzit despre aceasta isprava, nu ? O fi oare acest bulgar insurat, o avea o familie si niste copii ? Daca da, atunci oare la incurcat cu asemenea fete. Stiu ca nu este  importanta parerea mea si ca nu va intereseaza dar chiar altceva nu mai avem de promovat in ROMANIA  decat VIDEO cu Ramona Gabor si Bulgarul  cu bani de pe iaht !?

Inteleg ca aceasta domnisoara are partile ei “bune” dar nu cred ca este chiar un subiect atat de important incat sa stim cand intretine tot felul de relatii cu alti domni pentru ca dupa cum bine stiti lista e cam lunga.

Noi nu dispunem de nici un filmulet cu Ramona Gabor si Milionarul Bulgar si daca sunteti interesati sa il gasiti va poftim pe Cancan sau alte reviste colorate si chiar daca am avea asemenea filmule cu Ramona Gabor cand face show, nu cred ca ar merita reclama noastra gratuita pe site.

O sa ziceti ca sunt al dracului si ca nu suport fetele usoare … sa stiti ca DA, ASA ESTE ! Nu reusesc sa inteleg de ce si pentru ce duc eu aceasta lupta. In Romania tinerii copii au drept exemple surorile Gabor, Bianca Dragusanu,  Daniela Crudu si alte tinere care fare prea multa carte au reusit sa devina cineva.

Ma rog zi si noapte sa nu am o fata si sa apuce pe aceste cai, si sincer imi pare rau ca cei care au cautat Video cu Ramona Gabor si Miliardarul Bulgar nu au gasit.. asta e poate alta data  cand o sa ne fie  mai mult “foame” !:))