Vacanta pe litoralul Romanesc

Locurile turistice preferate de romani sunt locatiile cat mai indepartate de Romania, totusi care sunt avantajele unei vacante pe litoralul romanesc ?

In primul rand in Romania aveti ocazia sa gasiti cazare ieftina in aproprierea celor mai frumoase plaje romanesti precum Mamaia, Costinesti sau chiar Neptun.

Plaja romaneasca a fost afectata de concurenta neloiala  realizata de catre Bulgaria, tot mai des gasim oferte si anunturi cu mesajul ” Cazare litoral doar la 30 € / noapte ” ceea ce influenteaza cu mult posibilele incasari realizate de catre proprietarii hotelurilor din Romania.

Totusi, o zicala romaneasca spune ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, de aceea inca ne putem lauda cu plaje pline de femei frumoase intinse pe nisipul fierbinte.  Serviciile oferite de romani sunt pe placul tuturor, pentru cei mai lenesi care doresc o relaxare profunda la piscina hotelului, comercianti au pus in functie servicii de livrari la domiciliu precum pizza & kebab express, rezervari online pentru cina direct de pe plaja prin telefon sau rezervari online.

Desi venitul mediul al romanului este cu mult sub media Europei, se pare ca atunci cand vine vorba de distractii banii nu mai conteaza. Terasele si discotecile de pe plaja sunt luate cu asalt seara de seara, drept pentru care  comercianti se bucura de inca o vara cu incasari profitabile.

Acestea fiind spuse, tu unde iti petreci vacanta in acest an ?