Vremea de Craciun 25 decembrie 2013 – Prognoza meteo la munte de Craciun

Nu mai este mult timp pana la sarbatorile de Craciun deoarece luna decembrie deja si-a facut simtita prezenta prin temperaturile scazute specifice acestei perioade.

Pentru cei care si-au facut deja rezervarile la munte de Craciun sau in alte orase ale tarii sau pentru cei care doresc sa petreaca un Craciun la munte si sunt decisi deoarece nu stiu cum va fi vremea si prognoza meteo anuntata de meteorologi, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cateva detalii despre cum va fi vremea pe 25 decembrie 2013.

In luna decembrie a anului 2013, meteorologii anunta temperaturi normale pentru aceasta perioada cu precipitatii peste limita normala, insa stati fara griji deoarece nu veti avea parte de nameti uriasi de zapada care sa va puna probleme in trafic.

Vremea la munte de Craciun 25 decembrie 2013

Pentru pasionatii de ski si sporturi extreme de iarna, statiile meteo le aduc vesti bune, deoarece vor avea parte de un strat de zapada perfect pentru practicarea sporturilor de iarna, iar proprietarii partiilor de ski de la munte, au inceput deja sa faca pregatirile pentru a-si astepta oaspetii.

sporturi de iarna

Vremea de Craciun la Sinaia si Brasov se anunta foarte buna de Craciun 25 decembrie 2013 cu temperaturi cuprinse intre -5 grade ziua si -13 grade noaptea, fapt pentru care veti avea parte de distractie si un peisaj de poveste.

Pentru cei care isi doresc sa mearga de Craciun la munte in Azuga temperaturile vor fi un pic mai scazute cu o medie de -8 si -20 grade Celsiusi.

Vremea de Craciun in Bustesti se preconizeaza a fi numai buna pentru turistii care si-au facut deja rezervari la hotel si la pensiunile din zona, deoarece precipitatiile vor fi normale pentru aceasta perioada si vor avea parte de temperaturi intre -6 si -15 grade.