Meciuri live din Liga 1 pe iPhone

Va intrebati cum puteti vedea meciuri live din Liga 1 si nu numai pe propriul dumneavoastra iPhone?

Atunci o sa va prezentam unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru a putea vedea in orice locatie meciul de care aveti nevoie.

Pentru inceput trebuie sa descarcati aplicatia cunoscuta sub numele de Puffin, odata descarcata si instalata aceasta aplicatie nu va ramane decat sa va conectati pe siteul fotbalonline.info si sa va alegeti meciul dorit. Aceste meciuri pot fi urmarite live indiferent de compania de cablu care transmite.

Care sunt avantajele vizionarii meciurilor pe telefonul mobil ?

– Nu este nevoie sa ramaneti in casa pentru a viziona meciul dorit;

– Acesta poate fi vizionat in orice locatie, de preferat este sa aveti o conexiune wifi;

– Puteti urmari meciul dorit si in timpul programului de munca in cazul in care acest lucru este posibil;

– Nu trebuie sa platiti nici un fel de abonament pentru vizualizarea meciurilor;

– Este compatibil cu orice versiune de iPhone;

Acestea sunt principalele motive pentru care puteti alege vizionarea meciurilor live cu ajutorul telefonului dumneavoastra. In cele mai multe cazuri aceste meciuri nu puteau fi urmarite deoarece iPhone-ul nu era compatibil cu programul de transmisie. Se pare insa ca toate aceste probleme au fost rezolvate iar acum puteti urmari toate meciurile online in direct pe propriul telefon mobil.

Daca mai devreme au fost prezentate motivele si avantajele pentru care trebuie sa urmariti un meci pe telefonul mobil, acum o sa va indicam care sunt principalele dezavantaje:

– Calitatea imaginii este una mai slaba;

– Dese ori sunt afisate mesaje publicitare care au o durata de circa 20 de secunde.

– Ecranul telefonul mobil este unul destul de mic, ceea ce nu va ofera confortul dorit.

Acestea sunt singurele dezavantaje majore pentru cei care doresc sa urmareasca un meci online, in schimb putem fi siguri ca odata ce transmisia este live, iar imprejurarile nu va permit sa vedeti meciul intr-o ipostaza mai placuta, atunci va garantam ca aceasta solutie este una optima si va poate satisface nevoia primara, mai exact, cea de a vedea meciul live.