Tratament Monica Tatoiu

La aflarea vestei ca Monica tatoiu este bolnava de cancer, toata tara a intrat intr-un freamat. La stiri si alte emisiuni se discuta de zor despre acest subiect. Monica Tatoiu este una din cele mai “puternice” femei din Romania, o femeie care stie ce vrea de la viata si care sunt obiectivele sale.

Iata ca Monica Tatoiu a reusit sa doboare boala, cu un tratament naturist. Acest tratament a ajutato pe Monica Tatoiu sa se vindece de cancer. Acest tratament anti-cancer oferit de Monica Tatoiu nu este indicat tuturor care au aceasta forma de cancer. Multi medici sustin ca acest tratament poate avea efecte negative in cazul altor persoane. De aceea Monica Tatoiu este in dubii atunci cand primeste o intrebare in legatura cu acest subiect.

In  numaiu 2 luni Monica Tatoiu a reusit sa se vindece de boala sa. Iata tratamentul folosit de Monica Tatoiu in lupta cu cancerul.

Remediul naturist pentru cancer, urmat de Monica Tatoiu:

– Laptisor de matca: 4 g
– Miere de salcam: 1,5 kg
– Polen macinat: 300 g
– Ser fiziologic: 200 ml
– Tinctura de propolis: 150 g

Din spusele sale, Monica tatoiu a amestecat toate aceste ingrediente dupa care au fost tinute in frigider. In fiecare dimineata si seara aceasta consuma o lingurita din acest produs salvator.

Doar in acest fel Monica Tatoiu a reusit sa se vindece cu acest tratament Naturist anti-cancer.

Daca consideri ca acest articol a fost suficient de bun, atunci apasa butonul +1 si like. Doar in acest fel munca noastra va fi apreciata de mai multa lume. Si nu uita sa te abonezi la RSS Feed-ul nostru pentru a primi cat mai multe detalii si informatii direct pe mail.