Tigara electronica, un rau necesar

sf4Exista conceptul de „ Rau Necesar”? Cu siguranta da, iar acest lucru a fost dovedit de istorie, de-a lungul timpului. Unul dintre relele necesare pe care le vedem din ce in ce mai des in societatea noastra este tigara electronica. Fara sa fie chiar cea mai sanatoasa varianta de relaxare, tigara electronica este o alternativa mult mai sanatoasa la tigara normala. Putem spune, asadar, ca pentru un fumator, chiar daca nu este intocmai benefica, este mult mai putin daunatoare decat tigara care l-a facut sa devina dependent.

Ce este tigara electronica?

Cu o istorie relativ scurta, tigara electronica este un aparat electronic care transforma lichide aromate in vapori. Scopul sau este acela de a crea senzatia de fumat si de a multumi fumatorii, fara a le oferi insa sanse reale de a se imbolnavi. Ansamblul tigarii electronice este destul de simplu, ceea ce o face sa fie o solutie ieftina, pe care si-o pot permite toti fumatorii.

Care sunt avantajele tigarii electronice?

Daca vorbim despre avantaje, tigara electronica este, fara doar si poate un obiect care are capacitatea sa le evidentieze.

In primul rand, toti cei care renunta la tigara normala in detrimentul tigarii electronice pot sa se bucure de un corp mult mai sanatos. Lipsa gudronului si a tuturor celorlalte substante care ard in tigara normala, fac aceasta solutie mult mai sanatoasa, sau , ca sa fim corecti, mult mai putin daunatoare.

Mirosul lipsa este un alt avantaj al acestui tip de tigara. Cei care fumeaza tigari electronice nu mai au un miros puternic impregnat in maini si in haine, ceea ce ii face sa fie mult mai usor de suportat de catre cei nefumatori. Chiar si faptul ca dispare in totalitate fumatul pasiv este un mare avantaj, deoarece nu mai exista riscul de a ii imbolnavi pe toti cei din jur.

Nu in ultimul rand, chiar daca tigara electronica este un substitut, aceasta poate ajuta la renuntarea in totalitate la viciul fumatului. Faptul ca doza de nicotina poate sa fie modificata cu usurinta, poate ajuta fumatorul sa o reduca si in acest fel sa scape de viciu intr-un mod sanatos si placut.

Tigara electronica este, asadar, o solutie buna. Nu este atat de buna precum consumul de fructe si de legume, insa ajuta la eliminarea riscurilor de imbolnavire, ceea ce este un mare lucru.