Teme Windows 7 – Download Themes FREE

Teme Windows 7 – Download Themes FREE

Se pare ca in ultima perioada tot mai multe persoane folosesc windows-ul 7, cea mai noua versiune facuta de catre cei de la Microsoft. Indiferent de cat de mult se va lucra la design o sa apara mereu alte teme ce o sa inlocuiasca tema orginala a windows-ului.

Pentru inceput cred totusi ca o lista cu teme Windows 7 ar fi utila tuturor, de aceea am decis sa va prezint care ar fi temele mele preferate pentru Windows 7.

Acum poti descarca aceste theme windows 7 free direct de pe site-ul nostru, si iata ca in acest moment incepem cu lista de care va vorbeam mai sus.

1. Theme Windows 7 – Leopard

Aceasta este prima recomandare facuta de catre echipa noastra, in tema leopard pentru Windows 7 o sa intampini o bara de start foarte deosebita care iti ofera posibilitatea sa gestionezi  anumite aplicatii mult mai usor.

Tema pentru Windows 7 poate fi descarcata gratuit direct de pe acest LINK.

2. Tema Windows 7 – Seven Aero

Aceasta tema pentru Windows 7 poate fi instalata gratuit, trebuie in schimb sa specificam ca aceasta este complet neagra dar cu o grafica speciala. In primul rand cred ca aceasta tema poate fi folosita de catre cei care obisnuiesc sa foloseasca PC noaptea deoarece nu o sa ii afecteze la ochi daca o sa micsoreze luminozitatea la monitor. Descarca tema pt windows 7 AICI.

Iata cam cum arata aceste 2 themes for windows 7. In cazul in care intampinati ceva probleme la folosirea noilor teme de windows 7 va rugam sa ne contactati.

Daca doriti sa descarcati o anumita tema pentru windows 7 iar aceasta nu este disponibila pe site-ul nostru va rugam sa ne lasati un comentariu cu tema windows 7 dorita iar noi o sa cautam tema si o sa publicam link-ul de download.