Burlacul sezonul 4 – Episodul 3 joi 18 iulie 2013 Online – Bogdan Vladau

Burlacul sezonul 4 – Episodul 3 joi 18 iulie 2013 Online – Bogdan Vladau

Asa cum ne-au obisnuit staff-ul Antena 1, ne-a pregatit si in aceasta vara un nou sezon Burlacul – Sezonul 4 gazduit si de aceasta data de designerul vestimentar Catalin Botezatu, avand ca experienta evenimentele desfasurate in primul sezon la care a fost protagonist.

Dupa trei sezoane pline de emotii, trairi placute, suspans si iubire ca  in povesti pe care pretendentele burlacului au demonstrat-o, de aceasta data, protagonist in Burlacul Sezonul 4 este Bogdan Vladau in varsta de 33 de ani, nascut pe 1 septembrie 1979 in zodia fecioara.

In floarea varstei, Bogdan Vladau are un corp incredibil cu care se pare le cucereste pe pretendentele la inima lui, cantaret de meserie, isi doreste cu adevarat sa isi gaseasca aleasa inimii cu care sa intemeieze o familie si sa aiba copii.

Este convins ca in acest show isi va gasi sotia si se pare ca inca din primele 2 episoade Bogdan se arata atras de Paula, cu care a avut si primul sarut inca de la prima intalnire, cat si de Daciana, concurenta care a primit trandafirul in al doilei episod, facand-o pe aceasta sa aiba o siguranta la ceremonia trandafirului.

Daca cele doua concurente l-au cucerit pe burlac, nu putem spune acelasi lucru si despre Elena Dobrin, concurenta eliminata in sezonul anterior, despre care burlacul a declarat ca este o fire amuzanta, plina de viata, dar cu care nu ar putea fi decat prieteni.

In acest episod, se pare ca spiritul de competie a inceput, iar in momentul in care concurentele trebuiau sa se urce pe vasul de croaziera alaturi de Bogdan Vladau, una dintre acestea constata ca actele i-au fost furata.

Burlacul sezonul 4 este difuzat in fiecare joi la ANTENA 1 de la ora 20: 30. Afla mai multe detalii despre Burlacul – Episodul 3 in continuare.

VEZI Burlacul sezonul 4 – Episodul 3 joi 18 iulie 2013 Online 

In curand…