David Beckham Poze si Imagini NOI – VIDEO

David Beckham Poze si Imagini NOI – VIDEO

Cunoscutul fotbalist David Beckham are in prezent 36 de ani, iar la o asemenea varsta inaintata forma fizica inca il ajuta pentru a fi in continuare un jucator profesionist.

Pe parcursul cariei sale, el a profesat la echipele de fotbal Manchester United, Real Madrid, imprumutat o perioada la Milan, iar de vreo cativa ani in urma joaca la Los Angeles Galaxy.

Datorita aspectului fizic el a reusit sa atraga foarte multe fane, unele care chiar s-au indragostit de el.

David Beckham de-a lungul vietii a pozat in lenjerie intima pentru multe case de moda si a aparut ca vedeta in reclame, iar din ce in ce mai multe fete indragostindu-se de el.

Cine nu si-ar dori sa aiba un barbat ca David Beckham langa ea, insa acest lucru nu este posibil pentru ca este casatorit de o buna perioada de vreme cu Victoria de o lunga perioada de timp cu care are are 4 copii dintre care 3 baieti infiati.

Multi dintre fanii si fanele lui David Beckham sunt curiosi sa vada cele mai tari poze si imagini cu David Beckham din toata cariera asa ca m-am gandit sa creez un catalog David Beckham Poze si Imagini NOI pentru a va scurta timpul petrecut pe internet cautand date despre David Beckham.

 David Beckham Poze si Imagini NOI – VIDEO

Daca ti-au placut informatiile oferite de noi in legatura cu David Beckham Poze si Imagini NOI – VIDEO si vrei sa fii la curent cu toate sedintele foto pe care vedetele le au, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi toate noutatile direct prin mail.

In plus le poti trimite articolele care ti-au placut si prietenilor tai de pe Facebook sau Google +1 si LIKE.