Incarcatoare pentru laptop

Laptopurile sunt noile calculatoare intr-un format mult mai redus atat ca volum cat si greutate. Sunt foarte practice deoarece acestea pot transportate cu usurinta in orice loc, iar cu ajutorul bateriei atasabile poate fi utilizat chiar si in locuri fara curent multumita bateriei.

Singura problema ar fi ca orice baterie indiferent de calitate si marca nu dureaza mai mult de 4 5 ore, intr-un mod de functionare mediu. Acesta ar insemna ca pentru aplicatii precum Yahoo Messenger dar si orice browser ce iti permite vizualizarea site-urilor este suficienta ca bateria ta sa se termine in cateva ore. Totusi ce facem atunci cand bateria s-a terminat ?

Indicat ar fi ca sa punem laptopul la incarcat, de preferat acesta ar trebui sa fie inchis pentru ca bateria sa se incarce mult mai repede fara a fi afectata, totusi daca ai nevoie de un incarcator pentru laptop care sa nu iti afecteze prestatiile laptopului iti indicam urmatorul site : www.incarcatorlaptop.eu.

In cazul in care modeul dumneavoastra de laptop este unul mai vechi va recomandam folosirea unu incarcator universal. Acesta va avea acelasi rol precum cel original, singura diferenta este marca sub care acest produs este vandut.

Orice incarcator este numit si adaptop, cunoscut sub numele AC/DC deoarece transforma tensiunea curentului din priza in una mai mica necesara functionarii laptopului. Pentru mai multe produse si incarcatoare laptop te sfatuim sa vizitezi Power Laptop, un site dedicat exclusiv acestui produs.