Biletul zilei de azi 28 noiembrie 2013 – Pariuri sportive Fotbal

Esti pasionat de fotal, dar mai ales te pricepi la pronosticuri si ii urmesti pe prietenii tai? Atunci cu siguranta trebuie sa mergi la o casa de pariuri pentru a juca un bilet cu meciurile care le consideri sigure.

In cazul in care nu stii cum se pariaza, m-am gandit sa iti explic in cativa pasi felul in care trebuie sa joci pentru a paria corect. Analizeaza meciurile pe care vrei sa le joci, copiaza codul din fata meciului dupa care pentru ca echipa de acasa sa invinga scrie 1, ca echipa din deplasare sa castige scrie 2, iar pentru egal foloseste X.

Pentru sansa dubla de castig poti opta pentru 1X, adica invinge sau face egal echipa gazda sau X2, adica va face egal sau va castiga echipa din deplasare.

Daca vrei sa pariezi pe numarul de goluri care se inscriu intr-un meci ai mai multe variante. Daca vrei sa se dea mai multe goluri poti opta pentru Over 1.5 , 2.5 sau 3.5 , iar daca vrei sa se inscrie mai putine goluri decat ai pariat foloseste Under 1.5, 2.5 sau 3.5.

Mai jos vei gasi biletul zilei de azi 28 noiembrie 23 pe care am ales sa il joc personal la pariuri sportive fotbal.

 Echipa Pronostic Cota
 Shakhtar K. – PAOK 2 1.80
 Kazan –  Maribor 2 8.00
 Genk – Din. Kiev X2 1.40
 Lyon – Betis 1 2.10
Ch. Odessa – Din. Zagreb 1 1.70
Cota Totala: 71.97 Suma: 10 RON Castig: 719.7

romania - ungaria

Acesta este un bilet orientativ realizat dupa analiza facuta de catre mine, in cazul in care nu esti convins de ceea ce am pariat si ai indoieli, poti sa faci si u o analiza a biletului.