Mesaje si urari de dragoste pentru Dragobete 2014

In traditiile romanesti exista o sarbatoare dedicata dragostei numita Dragobete, care se sarbatoreste fie pe 24, 28 februarie sau pe 1, 3 si 25 martie in fuctie de calendarul gregorian, iulian, dar si a echinoctiului de primavara.

Se pare ca noi romanii vom sarbatori in 2014 ziua indragostitilor sau Dragobete pe 24 februarie 2014, fapt pentru care trebuie sa ne pregatim din timp declaratiile de dragoste, cadourile si urarile pe care sa le facem persoanei iubite.

In cazul in care nu sunteti tocmai un poet desavarsit, care sa reuseasca sa scrie cateva versuri romantice, ne-am gandit sa va punem la dispozitie mai multe idei de mesaje si urari de dragoste pentru Dragobete 2014.

Mesaje si urari de dragoste pentru Dragobete 2014

  • In linistea noptii Simt ca te doresc Atingerea buzelor tale Ca fulgul se topesc Prin stele luminate Un chip stralucitor Imi face semn in noapte Sa-l ating usor E chipul tau iubite Cel vad mereu Prin departari suspine Esti alintul meu Acum ca niciodata Prin zari as zbura Sa-ti mangai chipul care… E rasuflarea mea Trupul rece in noapte te-ndeamna sa-l doresti Cu un sarut fierbinte As vrea sa ma incalzesti. Te iubesc
  • Unde esti iubire sa ma atingi unde ma doare sa ma saruti sa-mi treaca sa te ating sa plang pe umarul tau unde esti cand am atata nevoie de tine??

declaratie-de-dragoste- dragobete 2014 urari

  • Pot sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Sau poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea.
  • Si de ti-am spus ca in bratele tale vreau sa mor, ca ai viata mea in viata ta nu am gresit… dar pentru o asa bogatie sufleteasca, trebuie sa poti darui chiar o parte din tine ca si inima mea sa nu mai fie bolnava de dor. Te iubesc :*!
  • Mi-e dor de eul tau iubire Din eul meu de fericire, De soapta sufletului tau, Ecou al cantecului meu, Mi-e dor de clipa nesfarsita, Uitata-n lumea mea de vise, Nemarginita de emotii, Si ravasita de credinte.
  • Pentru ca doar o lacrima se naste dragostea adevarata cand iubesti cu adevarat esti dispus sa faci orice asta insemnand si sa suferi si sa iubesti, acela are puterea sa treaca pestre suferinta fara lacrimi nu exista dragoste una fara alta nu ar exista!!! Pt. k acel prost nu meritat iubirea ta e ceva normal, in dragoste nimik nu poate fi perfect atunci cand suferi iti dai seama de fapt cat de mult iubesti, daca nu suferi nu iubesti!!!
  • Dupa X Luni de necaz, am gasit Sufletul meu pereche sint foarte fericit si sper sa nu ne mai desparte nimeni pina la moarte si sa traim o viata fericita ……Te iubesc din tot sufletul si sper sa ramai asa cum te-am cunoscut…Te iubesc
  • Suntem aici ca sa nu fim singuri.Sa nu ne fie sufletul singur….Vrem sa deschidem usa si acolo sa intre dragostea ……SIMT DECI EXIST!