Scapa de rozatoare si insecte cu cea mai eficienta deratizare si dezinsectie din Bucuresti

Cauti una din cele mai eficiente metode pentru a scapa de rozatoarele din scara blocului ? Vrei ca subsolul blocului tau sa se prezinte in cele mai bune conditii de fiecare data cand doresti sa realizezi o lucrare ? Iti prezentam una din cele mai eficiente firme ce se ocupa de deratizare dezinsectie Bucuresti. Este vorba despre www.deratizare-dezinsectie.com, o firma compusa din profesionisti ce iti ofera siguranta si confortul dorit indiferent de locatia ta din Bucuresti.

In cea mai mare parte a cazurilor, distrugerea acesto rozatoare are un rol extrem de important pentru combaterea bolilor pe care acestea le poarta, mai mult de atat parazitarea si infectiile ce pot fi trasnmise catre oameni reprezinta si acestea o grava problema pentru locatarii unui bloc. Pagubele sunt cu siguranta unele foarte mari deoarece o astfel de boala are nevoie de timp si invetitii masive pentru a fi vindecata. Mai mult de atat aceste rozatoare sunt purtatoare si de insecte precum paduchi, muste, tantari dar si capuse.

Iata cateva exemple de rozatoarele de care puteti scapa cu ajutorul nostru:

  • Rozatoarele cele mai daunatoare sunt: sobolanul cenusiu, cunoscut sub numele de sobolanul de casa. Acesta este prezent in subsolurile blocului si poate atinge o dimensiune de 18 cm si o greutate de 400 de grame.
  • O alta rozatoare este sobolanul negru, acesta este unul dintre cele mai periculoase specii, datorita bolilor pe care poate sa le poarte.
  • Soarecele de casa este extrem de usor de gasit in special pentru cei care locuiesc la curte, acesta isi face simtita prezenta in cazul in care detineti alimente in subsolul casei sau al blocului.

Toate aceste rozatoare pot atinge dimensiunile maxime in cateva luni, de cele mai multe ori nu este nevoie decat 1 – 2 luni de la nastere.

Care sunt bolile pe care aceste rozatoare le pot transmite cu usurinta ?

Bolile cele mai des purtate de catre aceste rozatoare sunt: trichineloza, bruceloza, gastroenteritele virotice, antrax, rickettiozele, turbarea, cestodozele, toxiinfectiile alimentare, etc.

Apeleaza la cea mai buna firma de deratizare pentru a scapa ce de aceste griji. Scapa acum de aceste rozatoare si de insectele precum tantarii, capusile si mustele cu o dezinsectie facuta ca la carte.