Download Antivirus Gratis – Descarca Avira Free

Download Antivirus Gratis – Descarca Avira Free

Stiu ca este foarte important sa folosesti un antivirus free pentru protectia datelor si a fisierelor din calculatorul sau laptop-ul tau, de aceea iti prezentam unul din cele mai importante antivirusuri gratuite din Romania si nu numai.

Acest program se numeste Avira, este un proiect dezvoltat nu doar in Romania ci in lumea intreaga, eu am ales sa va prezint acest Antivirus deoarece este gratuit. Poti descarca antivurusul Avira direct de pe site-ul lor  oficial www.avira.com.

Nu uita acest program poate fi folosit pe un termen nelimitat, in plus ai update gratis la antivirus de fiecare data cand doresti tu. Protectia datelor nu sunt doar pentru un termen limitat, esti liber sa alegi perioada de utilizare a acestui program in baza disponibilitatilor pe care le ai.

Trebuie sa recunosc ca folosesc acest program de o perioada foarte lunga si nu am avut aproape niciodata probleme din cauza lui sau din cauza calitatii proaste. Este un program ce isi “merita tot bani”, chiar daca este gratuit.

Daca ai fost multumit de acest articol te rugam sa apesi butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor ce ii detii pe site-urile de socializare precum Facebook sau Google Plus. In cazul in care doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole despre programe, stiri si informatii utile nu uita sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru.