Magie – Trucuri Magige sau iluzie optica ? Tutorial VIDEO

Trebuie sa recunosc ca sunt un mare fan al magiei. Am iubit mereu trucurile care altii nu le’au inteles si mereu am incercat sa invat chestii cu care sa impresionezi cunoscutii sau prietenii mei.

Asadar acum cateva zile am gasit un video cu magie pe facebook ? Este foarte greu de crezut dar chiar functioneaza, un simplu joc cu carti dar acest super truc cu magie reuseste sa citeasca gandurile chiar si din fata monitorului.

Trucuri cu carti cu explicatie si tutorial video se poat gasi in carti de magie sau carti ce pot fi cumparate pe internet online. Magia este un lucru ce nu poate fi explicat dar o iluzie optica poate fi explicata foarte usor.

Magia incet incet a aparut si pe internet, inca nu am reusit sa inteleg cum este posibil sa se intample acest lucru dar important e ca aceste video cu magie exista.

Am tot vorbit despre acesta magie, dar iata ca a sosit momentu sa va prezentam si video.

Acesta a fost video-ul despre care am tot vorbit, un simplu truc de magie. Daca nu ai inteles, ar trebui sa urmaresti cartile care sunt prezentate la inceput dupa care , cartile care sunt din nou prezentate sunt complet diferite.

Sper totusi ca ai reusit sa gasesti aceasta mica diferenta si sa intelegi acest truc de magie cu carti. In curand o sa venim cu noi tutoriale si trucuri de magie gratis cu toate explicatiile necesare.

Voi ce parere aveti despre aceasta magie ? Este destul de banala pt d-vs sau totusi nu ati reusit sa intelegeti cum a facut acest truc de magie cu carti.