Poze si imagini cu masini tunate – Tuning

Cauti Poze si imagini cu masini tunate – Tuning ?

Acest articol este unul special dedicat pentru barbati. Zic asta deoarece ei sunt cei mai mari fani si cei mai impatiniti al masinilor. Cand vine vorba de tuning, sau orice alta chestie legat de masina, barbatii sunt primii. Asadar, vom face o galerie cu cele mai frumoase poze si imagini cu masini tunate – Tuning pe care le-am selectat eu si care mi s-au parut cele mai interesante. Desigur, gusturile nu se discuta si difera de la o persoana la alta, insa mizez pe faptul ca o sa va placa si voua. Barbatii sunt experi cand vine vorba de masini, dar nici fetele nu se lasa mai prejos. Pentru impatimitii de tuning, va dam cateva sfaturi de filme cu masini de tuning : seria Tokio Drift, The Death Race si The Death Race II.

O masina tunata atrage atentia tuturor. Se remarca imediat in trafic, acaparand privirile tuturor oamenilor din jur, insa daca mai este si o fata sexy langa dansa, cu siguranta soferul ce va conduce acea masina tunata, va fi invidiat de multi barbati.

Saloane cu masini de tuning au inceput sa se promoveze din ce in ce mai mult. Si desigur, langa o masina frumoasa, este si o fata deosebita ! Aceasta imagine reprezinta un Mitsubishi editat virtual, de catre un impatimit. Eu de exemplu sunt un mare fan al tuning-ului. Voi sunteti de aceeasi parere?

Care sunt cele mai frumoase Poze si imagini cu masini tunate – Tuning pe care le-ati vazut pana acum? Folositi Poze si imagini cu masini tunate – Tuning pentru desktopul dumneavoastra? V-ati dori o masina tunata? Astept parerile dumneavoastra la sectiunea ” Comentarii “.