Rezultate Loto 6 din 49 joi 8 septembrie

Rezultate Loto 6 din 49, joi 8 septembrie – Numerele castigatoare la Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc si Joker din 08.09.2011

Chiar daca la ultima extragere nu ati avut parte de prea mult noroc sa speram ca de aceasta data biletul d-vs va fi cel castigator. Noi incercam de fiecare data sa venim cu informatii proaspete inainte de fiecare extragere la loto.

De aceasta data premiul cel mare este in jur de 4 milioane de euro. O suma destul de mare zic eu pentru o persoana din Romania.

Pentru a putea castiga aceasta suma trebuie sa nimeresti toate cele 6 numere din 49 din extragerea de joi 8 septembrie, iar in acest fel tu vei fi marele castigator la Loto 6 din 49.

Aceste rezultate vor fi afisate imediat dupa extragere, dar daca esti curios cat ai castigat cu 3, 4 sau 5 numere trebuie sa te prezinti cu biletul tau la cea mai apropriata casa de loto 6 din 49 si vei afla care si cat este castigul tau.

Dupa fiecare extragere biletul trebuie verificat deoarece nu se stie de unde sare norocul iar eu de aceasta data trebuie sa va zic ca am pregatit 2 bilete pentru extragerea loto 6 din 49 de astazi 8 septembrie 2011.

Aici sunt afisate rezultatele loto 6 din 49 din data de joi 8 septembrie. Uram mult succes tuturor celor care au cumparat bilete si sa speram ca unul din vizitatorii nostri va fi marele castigator.