Avion hipersonic Falcon HTV-2 – Imagini Noi & VIDEO

Toata lumea vorbeste despre acest super avion. Un avion mai rapid si ca sunetul, deci ce sa mai vorbim de tren sau de masina. Deocamdata am citit ca primele 2 teste ce au fost efectuate pe avionul hipersonic Falcon HTV-2 au fost esuate. In primul caz avionul a cazut in oceanul Pacific iar in al doilea car cei de la conducere au pierdut legatura cu avionul.

Asadar putem spune ca avionul hipersonic Falcon HTV-2 a cam pasit cu stangul. Chiar daca acest tip de avion nu o sa apara nici peste 50 de ani in Romani, ar fi cazul sa il vedem macar intr-un video sau macar cateva imagini cu acest avion hipersonic Falcon HTV-2.

Iata si cateva imagini noi cu avionul hipersonic Falcon HTV-2. Aceasta mica galerie foto este  implementata de catre echipa noastra, asadar drepturile pentru imaginile urmatoare nu ne apartin.

aAcum ca aceasta mica galerie foto cu avionul hipersonic HTV-2 a fost vizionata, iata ca am pregatit si un video cu avionul hipersonic HTV-2. Un video ce explica care sunt calitatile acestui avion si de ce a fost creeat.

Ce parere aveti despre avionul hipersonic HTV-2 ? Credeti totusi ca este bine aceasta evolutie mult prea rapida a lumii  ? Dupa parerea d-vs aceasta dezvoltare a tehnologiei este una din cele mai bune directii pe care lumea putea sa o aleaga sau este doar un lucru de moment ?