Bijuterii handmade si produse traditionale

Bijuterii handmade si produse traditionale

Avand in vedere pretul produselor de pe piata din Romania, multe femei se orienteaza la bijuterii handmade. O sa va intrebati  ce inseamna acest  lucru ( pentru cei ce nu stiu limba engleza ) si de ce lumea ar alege sa poarte asa ceva.

In primul rand  aceste produse nu pot fi realizate decat prin lucru manual, de aceea calitatea dar si aspectul sunt cu siguranta exclusiviste. Orice bratara, inel, dar si alte produse de acest gen sunt realizate fara a fi nevoie de vreo masinarie care sa faca sistematic aceste activitati in mod repetat.

Aceste produse traditionale ce au drept provenienta Africa si zonele invecinate, sunt folosite tot mai des in Europa  dar si USA. Aceasta meserie numita “ artizanat “ este intalnita tot mai rar in zonele noastre, drept urmare un asemenea produs poate avea o valoare destul de mare.

Iata cateva produse realizate manual :

Tu ce tipuri de bijuterii obisnuiesti sa folosesti ? Te orientezi mai mult spre metalele pretioase sau nu ratezi ocazia de avea in cutia ta cu bijutarii si produse realizate manual ?