Poze si imagini cu Lady Gaga

Poze si imagini cu Lady Gaga

Cu totii o cunoastem pe extravaganta interpreta america cunoscuta sub numele de Lady Gaga, care s-a remarcat prin prisma caracterului ei neobisnuit, in felul ei de-a gandi melodiile, foarte diferite fata de cele prezenta, prin vestimentatiile ei neobisnuite care atrag atentia oricarui privitor.

Insa nu toti ii stim numele ei adevarat.Pe numele ei adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga este cantareata de origine amercina ce are deja in palmaresc cinci premii de Grammy. S-a nascut la data de 28 martie 1986 iar primul ei contrat cu casele de discuri a fost la varsta de 19 ani. A inceput sa se remarce dupa semnarea contractului cu casa de productie Streamline Records.

Prima data, ea a fost compozitoarea mai multor artisti renumiti : Fergie, Britney Spears, Madonna sau formatiile Black Eyed Peas si Pussycat Dolls. Insa Akon i-a descoperit potentialul ei vocal si i-a oferit un contract cu casa lui de discuri, Kon Live Distribution.

Imagini noi cu Lady Gaga – Galerie Foto

Primul ei album, lansat in august 2008 s-a intitulat The Fame ce a avut un succes garantat, clasandu-se pe primul loc in Canada si Marea Britanie. Din albumul ei, s-au remarcat cele 2 piese compuse si produse alaturi de RedOne ” Just Dance ” si ” Poker Face ” . Pentru melodiile sale ce au devenit hit, Lady Gaga a primit sase nominalizari la premiile Grammy, cat si pentru album.

Primul sau turneu solo intitulat ” The Fame Ball Tour ” a fost initiat la inceputul anului 2009. Inspre finalul anului, a lansat cel de-al doilea sau album ” The Fame Monster ” cu hit-ul ” Bad Romance “, dupa care a reinceput un nou turneu. La momentul actual este cea mai de succes interpreta din lume.

Poze noi cu Lady Gaga – FOTO

De la inceputul carieri sale solo, a vandut nu mai putin de 15 milion de album si 51 de milioane de discuri single pe tot mapamondul. Intre ea si Justin Bieber este o competitie pentru castigarea fanilor. Pe reteaua de socializare Facebook a strans 17 milioane de fani iar pe Twitter este urmarita de 6 milioane de utilizatori. A doborat recordul de vizualizari de pe YouTube, fiind singura interpreta ce a depasit 1 miliard de vizualizari unice, fiind urmata de canterul de muzica pop si R&B Justin Bieber si legenta Michael Jacskon.