BRD Tiriac Nastase Trophy – ONLINE LIVE

BRD Tiriac Nastase TrophyBRD Tiriac Nastase Trophy  – ONLINE LIVE

Dupa ce am avut parte de cele mai incendiare meciuri in US OPEN intre Federel, Nadal Si Djokovic, iata ca a venit si randul romanilor sa poata urmari la ei acasa in Romania un tenis spectacol.

Deocamdata o sa vedem participantii la acest turneu organizat de Tiriac si Nastase in parteneriat cu cei de la BRD. E unul din noile turnee foarte importante din Europa.

Fiecare jucat are ocazia sa acumuleze puncte pentru o clasare cat mai buna in clasamentul mondial. Dupa cum bine stiti Djokovic este acum numarul 1 in tenis. Dupa victoriile repetate impotriva lui Nadal si Federer acesta putem spune ca isi merita locul din clasament.

Sa speram ca o sa il vedem si pe acesta la BRD Tiriac Nastase Trophy sau macar unul din numele cunoscute pe plan mondial. Chiar daca vi se pare ceva neprofesionist va garantez ca in maxim 2 3 ani acest turneu va fi unul din cele mai importante din Europa.

Dupa cum bine stiti Nastase si Tiriac  sunt cei mai buni tenismeni ai Romaniei, cu siguranta efortul lor va fi sporit la maxim doar pentru a reusi sa faca din acest nou turneu ceva de clasa.

Voi pe cine va doriti sa vedeti la Bucuresti ? Si cine credeti ca o sa castige turneul BRD Tiriac Nastase Trophy ?