Steaua – Pandurii Online Live, Dinamo – Rapid Online live, CFR Cluj – Vaslui Online Live

Steaua – Pandurii Online Live,  Dinamo – Rapid Online live, CFR Cluj – Vaslui Online Live

18 septembrie 2011

In aceasta zi puteti vedea urmatoarele meciuri : Steaua – Pandurii Online Live,  Dinamo – Rapid Online live, CFR Cluj – Vaslui Online Live.

Steaua Pandurii Online Live

Meciul dintrea Steaua Pandurii live va fi unul din cele mai asteptate ale etapei, din cate am vazut cei de la Steaua au reusit sa faca fata celor de Shalke 04. Dupa un 0 – 0 asteptam sa vedem ce va reusi sa faca inpotriva celor de la Pandurii.

Dinamo Rapid Online live

Dupa cum bine stiti declaratiile taioase aduse ca catre patronii celor 2 echipe cu siguranta o sa duca la o mica altercatie si intre jucatorii de fotbal. In aceasta seara avem parte de un meci si un derbi adevarat: Dinamo Rapid Online live.

CFR Cluj – Vaslui Online Live

Dupa cum vine stiti originea mea este din Vaslui, de aceea tin sa ii injurajez in meciul CFR Cluj Vaslui Online live. Hai vaslui ale ale !

14 septembrie 2011

Basel – Otelul Galati Online este un alt meci ce va fi disputat pe TVR 1 miercuri 14 septembrie 2011 din Uefa Champions League. Meciul dintre Basel – Otelul Galati online va arata cu adevarat fata romanilor in marea confruntare a granzilor, asadar nu rata acest meci dintre Basel – Otelul Galati Online.

Urmareste Barcelona Ac Milan Online | Basel – Otelul Galati pe TVR 1 live cele mai importante meciuri de pe TVR 1 din Champions League. Fiecare meci va fi transmis in direct pe postul national al romanilor TVR-

Pentru meciul cu Barcelona Ac Milan Online 13 septembrie 2011 sun ateptati ca cei mai multi iubitori ai fotbalului sa fie prezenti in fata televizoarelor si sa vada un adevarat spectacol intre Barcelona – Ac Milan Online.

Postul TVR 1 online este unul din cele mai bune posturi tv deoarece din cate am observat acestia nu au scopul de a castiga foarte mult pe plan material ci de a oferi unul din cele mai bune si calitative emisiuni si nu numai.

Cu totii cunoasteti serialul Grey’s Anatomy , unul din cel mai frumos serial pe care am putut sa il vad si nu numai. De fiecare data imi amintesc cu placere de aceste episoade de pe TVR 1. Toate filmele si serialele ce sunt transmise pe  TVR 1 nu sunt oprite pentru prezentarea reclamelor si asa mai departe, de aceea ma pot numi fan TVR 1.

Urmarest online TVR 1 in fiecare zi – Urmareste Danutz SRL dar si alte emisiuni ce sunt prezentate pe TVR 1 online si live.