Poze si imagini cu pisici si motanei

Pisicile sunt unele dintre cele mai indragite si cautate animale de companie care sa le tina de urat oamenilor, alaturi de caini. Cand veti avea posibilitatea de a va cumpara un animal de companie vapare intrebarea : ” Sa fie caine ori pisica? “. Eu v-as sfatui sa va rentati catre pisica deoarece au un temperament mai calduros si mai iubitor.

Pisicile in felul lor sunt mai lingusitoare, mai dulci. Ele au capacitatea de a absorbi energiile negative din jurul lor, ceea ce este un mare avantaj.Daca optati pentru o pisica, cand o sa aibe pisoiasi, va trebui sa aveti mare grija cum ii cresteti, sa-i educati si sa gasiti niste stapani capabili pentru ei.

Daca nu doriti probleme de cap, va sfatuiesc sa va cumparati un motanel. Insa si ei au un dezavantaj, deoarece cand se simt barbati si incep sa-si marcheze teritoriul ei nu mai doresc in ruptul capului sa stea in casa.

Se spune ca atunci cand pisica zice ” Miau ! ” inseamna ca Te Iubeste. Stiati ca pisicile torc cu aceeasi frecventa ca un motor Diesel (de aproximativ 26 de ori pe secunda) ? Se spune ca o muscatura de pisica se infecteaza mai usor decat una de caine (dar cea mai periculoasa ramane tot muscatura de om!) .

Pisicile cu ochii albastri sunt intotdeauna surde. Pisicile albe care au doar un singur ochi de culoare albastra sunt surde doar la urechea care corespunde ochiului albastru. Ele au capacitatea de a alerga cu 50 km pe ora. Sunt foarte gingase de felul lor si vor incerca de fiecare data sa se linguseasca pentru a obtine ceea ce vor. Pisicile, ca oricare animal de companie, va prelua o parte din temperamentul stapanului.