Chuck Online – Serial cu Episoade si Subtitrare

Am inceput sa urmaresc acest serial in vara anului trecut.  Mi-a lasat o impresie foarte buna. Pana atunci, nu obisnuiam sa ma uit la seriale, de fapt, nu urmarisem niciodata vreun serial. Insa acest serial pur si simplu m-a cucerit.

Este vorba despre un tocilar, pe nume Chuck Bartowski, care lucreaza la un departament de reparat calculatoare, impreuna cu bunul sau prieten Morgan Grimes. Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere, seara, el primeste un e-mail de la fostul sau coleg din facultate, Bryce Larkin.

Acest e-mail contine defapt niste informatii foarte secrete, care au fost furate. Odata deschis acest mesaj, un server incepe sa ruleze mii imagini una dupa alta, aceastea intiparindu-se in creierul lui Chuck Bartowski.

NSA si CIA i-au masuri, deoarece vor aceste informatii inapoi. Astfel, sunt trimisi 2 agenti pe urmele lui Chuck: John Cassey si Sarah Walker. Deoarece guvernul nu reuseste sa scoata aceste imagini din creierul lui Chuck, agentii sunt nevoiti sa-l protejeze pana cand vor gasi o solutie. Chuck se indragosteste de Sarah, care trebuie sa-l invete sa utilizeze aceste informatii in favoarea lui: sa devina un super-agent. Insa datorita sentimentelor fata de ea, nu intotdeauna poate sa se concentreze si astfel ajunge mai tot timpul in bucluc.

El este nevoit sa lucreze pentru guvern, cu flash-urile sale care ii vor ajuta pe agenti sa identifice raufatorii. Astfel, el devine peste noapte, dintr-un simplu om, un agent CIA care va face echipa cu Sarah si Cassey in viitoarele misiuni. El decide sa tina aceasta meserie secreta fata de prietenii lui si familie.

Dupa cum v-am mai zis pur si simplu m-a cucerit. Indragesc acest serial fiind totodata si primul la care m-am uitat. Are ceva aparte. Dupa ce vizionezi un serial, te face sa il vizionezi si pe urmatorul. Te tine cu sufletul la gura, nestiind ce ar urma  sa faca imprevizibilul Chuck.

Vizionare placuta!