Horoscop chinezesc 2012 – Sarpe

Horoscop chinezesc 2012 – Sarpe

Anul 2012 in horoscopul chinezesc a fost anuntat ca fiind anul sarpelului declarat de specialist drept un an destul de bun pentru cei aflati in zodia aceasta deoarece ei vor intampina mici dificultati pe parcursul a color 12 luni, dar pe care le vor putea rezolva fara probleme.

Nervii nu vor fi intinsi la maxim datorita intelepciunii cu care sunt inzestrati serpii in zodiacul chinezesc, iar de inselaciune nici nu se va pune vorba deoarece veti putea observa probleme asa cum su

nt ele expuse si nu altfel.

Se pare ca este momentul cand sa profitati la maxim de toate propunerile, afecerile si ocaziile care se vor ivi pentru ca veti avea sanse sa le exploatati la maxim si sa obtineti ceea ce doriti, fiind cea mai avantajata zodie din anul Dragonului Negru de apa.

Horoscop chinezesc dragoste pentru zodia sarpe 2012 

Pe plan sentimental, trebuie sa va asteptati la o viata amoroasa destul de buna si plina de aventuri, iar partenerul de viata se va bucura din plin de o carisma, gingasie si iubire din partea acestuia. Pentru cei casatoriti, viata de cuplu se va intari si va fi plina de evenimente placute in familie.

Horoscop chinezesc bani si cariera pentru zodia sarpe 2012 

La inceputul 2012, in latura carierei si afacerii totul va merge exact cum va doriti, insa aveti grija pentru ca unii dintre voi veti fi purtati de val, lucru ce va v-a face sa aveti mici goluri financiare, iar planurile nu vor merge asa cum va doriti. Insa, o munca continua va v-a ajuta sa va remarcati in tot ceea ce faceti.