Crezi in lumina din sufletul oamenilor? Eu da

Cred foarte mult in bunatatea oamenilor, in capacitatea lor de iubire si daruire, in motivatia lor interna de a coopera.
Cred in prietenie, cred ca inima e forul decizional principal desi uneori mintea isi asuma abuziv acest drept.

Spiritualitatea a fost si este farul meu calauzitor printre incercarile vietii si cred ca facem parte din ceva mult mai mare decat ne imaginam, ceva divin.
In acelasi timp, cred foarte mult ca batalia dintre bine si rau se da in permanenta.

Si de aceea, sa promovam si sa acordam atentie doar iubirii, doar bunatatii, sa avem discursuri despre pace si armonie este o dovada de mare naivitate si este un pericol.

Raul are agenda foarte bine stabilita si e foarte bine organizat. Binele, de multe ori, e prea relaxat si in zona de confort.

Asa ca raul ajunge la un moment dat atat de puternic incat ameninta sa distruga tot ce e bun si frumos si atunci se da batalia cea mare.

In acel moment, fiecare om si resursa conteaza. Am vazut de prea multe ori binele calcat in picioare si distrus doar pentru ca a stat pasiv crezand ca pasivitatea, toleranta si bunatatea sunt suficiente pentru ca intr-un mod miraculos lucrurile sa ramana la fel.

femeie-insarcinata-teste de ovulatie

DIMPOTRIVA

Tot ce e cu adevarat bun si frumos in oameni si in univers sunt comori nepretuite ce trebuiesc protejate cu toata luciditatea de care suntem capabili.

Sa stam de veghe, sa ne antrenam permanent, sa fim pregatiti pentru lupta pentru ca raul nu doarme ci lucreaza.

Cred in iubire si pace insa am descoperit ca pentru a ne bucura de ele, trebuie sa ne pregatim permanent pentru razboi si asta va fi valabil cel putin pentru cei care suntem vii azi pe planeta.

Si vis pacem, para bellum

sursa: Pera Novacovici