Mesaje si SMS de 8 Martie – Urari 8 Martie

Cauti Mesaje si SMS de 8 Martie – Urari 8 Martie ?

Anotimpul primaverii, cel al renasterii si trezirii la viata debuteaza cu 1 Martie, ziua in care ne dam unui altuia diferite cadouri si martioase. Urmatorul eveniment important dupa aceasta data, este Ziua Femeii ce se sarbatoreste pe 8 Martie. Este ziua cea mai plina de feminitate, daca putem spune asa. Peste tot sunt numai fete zambitoare si o oarecare pace si caldura sufleteasca, deoarece este Ziua Femeii ! In acesta zi, sarbatorim toate femeile de pe pamant, dar mai ales cea mai persoana draga noua: MAMA. Pe langa mama, sarbatorim si bunicele si matusile noastre. Ele sunt femeile ce ne fac ziua mai buna, si de aceea tin sa le felicit. Ziua de 8 martie reprezinta ocazia ideala de a le spune tuturor femeilor de care sunteti apropiat cat de mult inseamna pentru voi si totodata ocazia de a le face viata mai frumoasa printr-un mesaj, o floare, o felicitare.

Top 15 Mesaje si SMS de 8 Martie – Urari 8 Martie

1. In mod sigur, Dumnezeu a creat barbatul inaintea femeii.Intotdeuna trebuie sa faci mai intai o schita inainte de a finaliza o capodopera.

2. Vointa de a asculta , rabdarea de a intelege , taria de a sprijini , iubirea in a ingriji si a fi mereu acolo unde este nevoie. Toate acestea sunt frumusetea femeii .

3. Femeia este o emblema a frumusetii , o enigma cuprinzand miriade de ganduri si emotii in creuzetul vietii ei personale. Ea te poate scoate din minti , dar totusi nimeni nu isi poate imagina cu adevarat cat de inspida ar fi lumea fara ea.

4. O femeie frumoasa isi extrage forta din necazuri , zambeste in vremea suferintei si devine mereu mai puternica prin speranta si iubire.

5. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

6. Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

7. Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea… femeile sunt unice… “La multi ani!” fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor!

8. Cu multa dragoste, Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericit/a ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!!!!

9. De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

10. Draga mea mama,  Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine… si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani!

11. E ziua mamei mele / Iti dau inima mea / Ce cuprinde-n ea / Toata dragostea. / Suava ca un ghiocel. / Obrajii de lalea / Parfumul ei de trandafir / Asa e mama mea. / Te iubesc maicuta mea / Pentru tot ce-mi daruiesti / Te iubesc maicuta mea / Asa cum esti. / As vrea sa-i dau o floare / Sa semene cu ea / Dar nici-o floare-n lume / Nu e ca mama mea.

12. Femeia a fost facuta din coasta, nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara, ci dintr-o parte, ca sa fie egala, sub mana ca sa fie protejata si langa inima ca sa fie iubita!

13. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

14. Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

15. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea. / De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare. / Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Foto: 4.bp.blogspot.com

Ce Mesaje si SMS de 8 Martie – Urari 8 Martie ati dori sa primiti? Care au fost cele mai frumoase Mesaje si SMS de 8 Martie – Urari 8 Martie pe care le-ai primit?