Mesaje si SMS amuzante pentru iubita si iubit

Pentru cei care sunt pe aripile iubirii avem o serie de Mesaje si SMS de dragoste amuzante pentru iubita si iubit pe care pe puteti folosi pentru a va impresiona partenera/partenerul de viata. Aceste mesaje amuzante pot reprezenta sugestii pentru mesajele sau sms-urile dumneavoastra destinate persoanei pe care o iubiti sau care va fascineaza.

AI nevoie de o vorba dulce pentru un eveniment special sau pentru o aniversare? Echipa vena.ro vine in ajutorul tau cu Mesaje si SMS amuzante pentru iubita si iubit pe care le poti folosi oricand si oriunde.

PS : Daca ai idei de mesaje si sms amuzante pentru iubita si iubit nu ezita sa ne lasi un comentariu cu mesajul dumneavoastra.

Top 10 Mesaje si SMS amuzante pentru iubita si iubit

1. Mi-a venit un gand electric Bazat pe ipotenuza
Lasa-ma sa-ti spun Simetric
O tangenda pe-a ta buza

2. Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii , te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez k aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si…te iubesc

3. Ai 25 de secunde sa-mi scrii un mesaj, din care au trecut 10, au mai ramas 15, daca in urmatoarele 10 nu-mi scrii din care au mai ramas 5, esti datoare cu un sarut.Astept!!!

4. Esti frumos
Esti atragator
Ca un pui de curca chior

5. Ma uit la Luna… luna e superba! Ma uit la tine si… si… mai bine ma uit din nou la Luna!

6. Un pui de maimuta o intreaba pe mama lui. Mama, de ce suntem noi asa de urati? Stai linistit, dragul mamei, tu sa-l vezi pe cel care citeste mesajul.

7. Stii…? Acum s-a depistat un virus nou sub denumirea de “DRAGOSTE”, se pare ca m-am inbolnavit… iar tu ai grija cu simptomele pentru ca m-am infectat de la tine…

8. Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele drăguţe şi frumoase. Evident, l-am trimis la un număr greşit. Ne pare foarte rău pentru deranj.

9. Optimistul este persoana care e sigura, ca daca ungi o tartina pe ambele parti, aceasta va pluti in aer. Pesimistul este convins ca dupa ce cade, tartina va sari in sus, si va cadea iarasi, numai ca de data aceasta, pe partea cealalta.

10. M-am trezit LUNI si m-am gandit MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala da cand am vazut JOI ca vine VINERI mi-am zis:ce naiba sa caut SAMBATA la scoala cand DUMINICA e zi libera?!?!