chestionare-auto

Blogging

Chestionare Auto Online – Categoria A – B – C – D

4 309

Majoritatea dintre noi doreste sa intre in posesia permisului de conducere, de aceea aveti nevoie de niste chestionare auto online care sa va ajute  sa treceti examenul cu usurinta. In primul rand atunci cand va inscrieti sa faceti scoala de soferi trebuie sa stiti ca noile chestionare auto online nu sunt doar o simulare, ele va ajuta sa invatati si sa va pregatiti pentru examenul de conducere indiferent de categoria pe care d-vs o faceti.

Chestionarele auto online pentru categoria b pot fi gasite aici dar trebuie sa stiti ca acestea nu contin toate intrebarile din carte ci o selectie din cele mai importante chestionare auto ce pot fi extrase la examen.

CHESTIONARE AUTO ONLINE – CLICK AICI

Chestionarele pentru celelalte categorii precum A, C, D, E  deocamdata nu au fost publicate online, dar echipa noastra lucreaza deja la un script foarte bine facut pentru a va ajuta sa aveti posibilitatea sa exersati inainte de examenul de conducere.

Site-ul de mai sus va prezinta chestionare online ce contin intrebari cu semne de circulatie, intrebari cu intersectii, prim ajutor si asa mai departe. Dupa cum vedeti este foarte important sa aveti o pregatire foarte buna inainte sa partecipati la examenul auto.

In curand o sa aveti o categorie de download chestionare auto, aceasta categorie va contine toate chestionarele online din categoria b si de profesionisti. Chestionarele online din mecanica vor fi puse intr-o categorie separata dar pana atunci mai avem putin de asteptat. Aceste chestionare auto online sunt exact la ca politie si vor fi prezente si in urmatorii ani precum 2011, 2012, 2013.

 

4 Comments

  • dan bodea February 16, 2012 at 14:36 -  Reply

   ok.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole Recente

 • idei de cadouri pentru femei

  Idei de cadouri pentru orice eveniment important

  Dupa cum bine stiti orice eveniment trebuie sa fie luat ca atare, indiferent ca vorbim despre o zi de nastere, onomastica sau o simpla petrecere, cadoul tau in calitate de invitat trebuie sa fie pe masura asteptarilor, ba chiar mai mult sa depaseasca aceste asteptari. Totusi ce poti cumpara pentru a face o impresie buna…

 • cadouri pentru baieti si barbati valentine's day 2014

  Cadouri pentru baieti Valentine’s Day 2014

  Avand in vedere ca nu mai sunt decat 14 zile pana cand va sosi Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, ne-am gandit sa va pregatim o lista cu cadouri pe care puteti sa le faceti baietilor, astfel incat acestia sa ramana surprinsi si fericiti de ceea ce au primit. Valentine’s Day este o sarbatoare americana care…

 • cadouri pentru fete de 14 ani

  Idei cadouri pentru fete de 14 ani Valentine’s Day 2014

  Valentine’s Day este o zi mult asteptata de toti indragostitii pentru a sarbatori intr-un mod diferit de restul zilelor, pregatind surprize si cadouri pentru persoana iubita. Avand in vedere ca pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua indragostitilor, toate persoanele, indiferent de varsta pot celebra aceasta zi. In cazul in care va aflati la varsta adolescentei…