Chestionare Auto Online – Categoria A – B – C – D

Majoritatea dintre noi doreste sa intre in posesia permisului de conducere, de aceea aveti nevoie de niste chestionare auto online care sa va ajute  sa treceti examenul cu usurinta. In primul rand atunci cand va inscrieti sa faceti scoala de soferi trebuie sa stiti ca noile chestionare auto online nu sunt doar o simulare, ele va ajuta sa invatati si sa va pregatiti pentru examenul de conducere indiferent de categoria pe care d-vs o faceti.

Chestionarele auto online pentru categoria b pot fi gasite aici dar trebuie sa stiti ca acestea nu contin toate intrebarile din carte ci o selectie din cele mai importante chestionare auto ce pot fi extrase la examen.

CHESTIONARE AUTO ONLINE – CLICK AICI

Chestionarele pentru celelalte categorii precum A, C, D, E  deocamdata nu au fost publicate online, dar echipa noastra lucreaza deja la un script foarte bine facut pentru a va ajuta sa aveti posibilitatea sa exersati inainte de examenul de conducere.

Site-ul de mai sus va prezinta chestionare online ce contin intrebari cu semne de circulatie, intrebari cu intersectii, prim ajutor si asa mai departe. Dupa cum vedeti este foarte important sa aveti o pregatire foarte buna inainte sa partecipati la examenul auto.

In curand o sa aveti o categorie de download chestionare auto, aceasta categorie va contine toate chestionarele online din categoria b si de profesionisti. Chestionarele online din mecanica vor fi puse intr-o categorie separata dar pana atunci mai avem putin de asteptat. Aceste chestionare auto online sunt exact la ca politie si vor fi prezente si in urmatorii ani precum 2011, 2012, 2013.