SMS, mesaje si urari de Sfantul Dumitru

Sfantul Mucenic Dimitri sau Sfantul Dumitru este unul dintre cel mai importanti sfanti Militari si se serbeaza in fiecare an atat de ortodocsi si catolici pe data de 26 octombrie.

Cei care poarta numele de Dumitru isi serbeaza ziua onomastica de nume, iar cu aceasta ocazie daca aveti prieteni, rude sau parinti cu numele de Dumitru, este o ocazia importanta sa le trimiteti un mesaj cu La multi ani de ziua numele.

Noi ne-am gandit sa va ajutam cu cateva idei de mesaje haioase, comice si religioase pe care sa le trimiteti in ziua de 26 octombrie.

SMS, mesaje si urari de Sfantul Dumitru

  • Privind in calendar am vazut ca astazi tu iti sarbatoresti ziua Sfantului Dumitru, unul dintre cei mai mari sfinti, de aceea eu iti urez la multi ani si sa te bucuri de acest nume minunat ce il porti!
  • Multi ani sa traiesti, sa ne iubesti si sa fii iubit draga Dumitru!

la-multi-ani-sf-dumitru

  • Sper sa fiu primul care iti spune la multi ani de aceasta zi deosebita in care se sarbatoreste ziua Sfantului Dumitru.
  • Cu ocazia zilei onomastice iti urez mult succes in viata si sa ai tot ce e mai bun din aceasta. La multi ani, Dumitru!
  • Iti scriu acest mesaj de la multi ani pentru ca mi-am adus si anul acesta de frumosul nume de sfant pe care il porti. La multi ani, Dumitru!
  • In aceasta luna cand suntem la sfarsitul anotimpului de toamna, nimic nu ne poate bucura mai mult decat sarbatorirea unui nume de sfant asa de minunat. La multi ani, Dumitru si asteptam sa ne inviti la petrecere!
  • De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor .. iti doresc eu tie!
  • Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!

In cazul in care mesaje si urarile de La multi ani pentru ziua onomastica a numelui de Sfantul Dumitru ti-au fost de folos, nu uita sa apesi butonul de LIKE ca drept multumire. Echipa noastra le ureaza la multi ani tuturor celor care poarta numele de Dumitru.