Costume de Halloween – Fete si Baieti

In curand avem parte de un nou prilej de sarbatoare, vine sarbatoarea de Halloweeb. Toate vrajitoarele, vampirii si asa mai departe sa isi pregateasca costumatiile si sa inceapa distractia.

Banuiesc ca stiti despre ce e vorba, o sarbatoare imprumutata de la Americani care incepem sa o editam asa cum stim noi mai bine. Aceasta sarbatoare incet incet se transforma din vampiri in …., important ca se face un anumit gest pe parcursul acestei sarbatori.

Nu trebuie sa cautati prea multe Costume de Halloween, tin sa va mentionez ca nu o sa aveti prea mare nevoie de ele. Se obisnuieste o tinuta cat mai naturala, sau mai bine spus fara haine. Asta e Romania, cu asta stim noi sa ne laudam  mai bine.

Toate fetele noastre banuiesc ca o sa fie imbracate in mama natura, frumos nu  ?  Inca o data spun ca imi e rusine sa zic ca sunt roman si chiar daca aceasta sarbatoare nu ne apartine, noi am reusit sa spunem ca e a noastra.

Copii se imbraca in costume de Halloween, tinerele se imbraca si ele in asa costume dar cu parere de rau observ ca se renunta din ce in ce mai usor la haine.

Suntem in Romania si cu asta ne mandrim. Tu ce o sa faci de Halloween ? Ai deja costumul pregatit ?