Mesaje casa de piatra ( casatorie )

Mesaje si sms-uri nunta – Urari si felicitari pentru casatorie

Daca sunteti in pana de idei iar prietenii vostri cei mai buni au ajuns la cumpana de a se casatori, noi venim in ajutorul vostru. La noi gasiti cele mai frumoase mesaje si sms-uri prin care sa le transmiti casa de piatra pentru a-i felicita. De asemenea, daca doriti sa fiti original, puteti sa compuneti propriul vostru text, inspirandu-va putin din lista noastra de mesaje casa de piatra ( casatorie ) . Mai jos aveti lista alcatuita din texte foarte frumoase si bine alese pe care le puteti folosi cu ocazia in care sunteti invitati la vreo nunta.

Top 10 Mesaje casa de piatra ( casatorie )

1. Nunta e un basm de matase si glazura, de flori si sampanie. Un vartej de sarbatoare in jurul unui cuib tacut unde doi oameni stau singuri, dar mai intelepti decat credem. Caci ei stiu ca rochia va fi pusa de-o parte, tortul taiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor sterge. Vor mai exista flori si prajituri in aceasta casnicie, dar toate vor fi doar un crampei din trainicia ei. Micile nelinisti, marile necazuri, maruntele suparari, vor veni si vor trece si va vor invata daruirea, curajul si increderea din care va veti construi o viata.

2. Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

3. Casatoria este un legamint sfint, Iubirea – o daruire reciproca si neconditionata, Casnicia – o binecuvantare data de Dumnezeu. Cand viata o sa ofere zile futunoase fiecare sa-i ofere el celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti!

4. Fie ca viata voastra ca sot si sotie sa fie plina de bucurii si armonie. Cele mai bune urari pentru amandoi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si casa de piatra!

5. Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Sa iubesti si sa fii iubit e totul. Multa fericire noilor insuratei!

6. Casatoria este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla caci nimic nu e mai frumos decat sa inaintezi in varsta alaturi de singura persoana care inca te vede asa cum te simti in sufletul tau. Va doresc multa fericire!

7. Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu!
Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!

8. Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!
9. – Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!
10. Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tine-ti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.
Acestea au fost cateva din cele mai frumoase mesaje si sms-uri nunta dar si urari si felicitari pentru casatorie. Tu ce parere ai despre aceste mesaje si sms-uri nunta dar si urari si felicitari pentru casatorie ?