Dansul ” Ai Se Eu Te Pego ” – Cum se danseaza

Dansul ” Ai Se Eu Te Pego ” – Cum se danseaza

Acest dans a devenit celebru in ultima vreme, datorita mass-mediei si feed-backului facut melodiei intrepretata de Michel Teló. Melodia ” Ai Si Eu Te Pego ”  este o melodie in limba portugheza, interpretata de acest compozitor si canteret brazilian, care provine din orasul Medianeira. In tara sa era destul de celebru si apreciat, insa acum si-a facut si un renume international datorita acestei melodii ce s-a raspandi ca un virus, ajungand sa fie simpatizata de milioane de oameni. Prima interpretare al dansului ” Ai Se Eu Te Pego “ l-a avut ca actor principal pe fotbalistul brazilia Neymar, care a practicat acest dans in vestiar, inainte de un antrenament al echipei sale, FC Santos.

Mai apoi, Ronaldo si Marcelo au recurs la a celebra marcarea unui gol prin a dansa ” Ai Si Eu Te Pego ” , uimind mii de oameni cu miscarile lor. Fenomenul s-a extins foarte rapid, la putin scurt jucatorii echipei Panathinaikos au ajuns si ei sa celebreze un gol tot pe aceasta melodie. Este un dans foarte usor de practicat, ce nu necesita foarte mult efort. Multi fani s-au filmat si au postat cum se misca pe acest dans pe canalele video. Insa varianta originala este cea dansata de cel care a dat startul acestui fenomen, pe care o puteti s-o invatati si s-o practicati in cluburi, discoteci s-au ori de cate ori auziti aceasta melodie.

Tutorial – Dansul ” Ai Se Eu Te Pego ” – Cum se danseaza

Speram ca acest videoclip sa va fie de folos in caz ca incercati sa invatati acest dans. Daca aveti propria voastra versiune a acestui dans, va asteptam cu videoclipul la sectiunea comentarii.