Idei de cadouri pentru mama

In curand este ziua mamei tale si nu stii ce cadou sa ii oferi ? Iti prezentam una din cele mai frumoase si mai atractive idei, mai exact un cadou personalizat cu nepotul / nepoata sau chiar cu toti membrii familiei. Pentru a realiza un cadou personalizat poti apela cu incredere la PhotoFancy.ro, unul dintre cele mai importante website-uri ve va pun la dispozitie calendare cu fotografii personale livrate intr-un timp foarte scurt.

Aceasta firma va ofera posibilitatea de a realiza orice timp de personalizare cadouri atat pentru mame cat si pentru alte persoane dragi. In primul rand multe persoane pot beneficia de aceste tipuri de cadouri, o surpriza extrem de placuta pentru cei dragi deoarece un calendar cu fotografii personale poate fi o surpriza extrem de placuta

Principalele avantaje ale cadourilor personalizate:

  • Puteti acchizitiona un cadou personalizat la un pret redus
  • Puteti beneficia de un produs final realizat special pentru mama dumneavoastra
  • Aveti la dispozitie o gama larga de modele si tipuri disponibile
  • Livrarea produsului se face in scurt timp

Echipa noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de o prelucrare gratuita a pozelor dar si un program online profesional de prelucrare a pozelor. Imaginile pot fi prelucrare, puteti adauga un mesaj personalizat dar si un logo pe pagina fiecarei luni.

calendar personalizat

Coperta calendarului poate fi realizata dintr-un material special pe puteti adauga un mesaj personalizat, totodata va puteti alege culoarea dorita sau tipul scrisului.

In cazul in care doriti sa oferiti un cadou de-a dreptu special, va recomandam sa apelati cu incredere la calendarele noastre personalizate ce contin fotografiile cu cei dragi.