Adelina Pestritu – Poze noi – Dupa operatie

Adelina Pestritu – Poze noi – Dupa operatie

Cu totii ati auzit de accidentul suferit de Adelina Pestritu cu rolele. Se pare ca show-ul de pe Antena 1 a suferit ceva modificari dupa micul incident petrecut in timpul unei plimbari in parc cu rolele. Aceasta domnisoara este faimoasa iubita a lui Varciu. Succes-ul sau se datoreaza si revistelor de scandal precum Cancan, Libertatea sau Click.

Adelina Pestritu este cunoscuta dupa pictorialele realizate pentru anumite reviste dar si atunci cand a pozat in aceasta revista pentrucei mari. Nu cred ca Adelina Petritu ar fi realizat poze de alt gen sau cel putin eu nu am reusit sa gasesc nici o poza de acest gen. Pentru majoritatea barbatilor aceasta tanara este o provocare destul de mare, si cred ca fiecare dintre noi, aici ma refer la baieti si barbati isi doresc o asemenea fata langa ei.

Cele mai importante reviste din Romania ofera poze cu Adelina Pestritu dupa operatie. Acestea sunt niste poze noi cu Adelina Pestritu de care multa lume inca rade la vederea nasului sau. Spre deosebire de ei sunt de parere ca oricine poate suferi un asemenea accedent. Nu cred ca trebuie sa rada nimeni deoarece nu se stie niciodata cand o sa suferim si noi un asemenea accident neprevazut.

Am remarcat insa ca cercul sau de prieteni vorbesc foarte frumos despre ea si despre noua sa operatie. Asteptam si parerile voastre despre despre Adelina Pestritu. Voi ce parere aveti despre aceasta tanara prezenta in show-bizul romanesc ? Este Adelina Pestritu una din cele mai frumoase fete din Romania ?