Invata cum poti fi mai atragatoare

Majoritatea relatiilor ajung sa se termine destul de tragic deoarece intervine acea stare de plictiseala si monotonia. Datorita faptului ca nu multi dintre noi au o energie si o imaginatie destul de ampla atat in cazul femeii cat si a barbatului relatia se desfasoara la fel zilnic, subiectele de discutie se micsoreaza si in final intervin certurilor.

S-a dovedit in multe cazuri ca femeile au o imaginatie mult mai bogata decat a barbatilor, iar atunci cand vine vorba de cucerit doar din priviri si gesturilor ele se descurca exceptional. Multe dintre noi sunt complexate de aspectul fizic, insa cu mici trucuri putem fi mult mai atragatoare pentru sexul opus.

De aceea m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi pentru a putea trece peste aceasta teama si pentru a deveni cat mai atragatoare pentru barbatul din prejma voastra.

Poza: imagineamea.info

Daca aveti cateva kilograme in plus, atunci cand mergeti la shopping nu va luati haine cu 2 3 marimi mai mari, dar nici mai mici pentru ca va vor soate burta si aripioarele in evindenta. Alegeti intotdeauna marimea care vi se potriveste ce mai bine.

Atunci cand mergeti la o intalnire, un model de corsete bine ales va v-a face sa aratati mult mai sexy si totodata va v-a pune in evidenta talia si sanii.

Consumati cat mai multe legume si fructe deoarece s-a dovedit stiintific ca aceste va mentin pielea corpului mereu tanara si veti avea energie pe tot parcursul zilei facandu-va mereu sa zambiti. Nu uitati, un zambet bine conturat a atras mereu atentia barbatului.

In final, ai grija ce machiaj folosesti deoarece barbatii nu sunt incantati atunci cand observa stratul de fond de ten pe fata si un machiaj exagerat. Un machiaj natural te va face sa pari mult mai atragatoare si increzatoare.