Mesaje si SMS de dragoste

Mesaje si SMS de dragoste

Daca vrei sa-ti transpui sentimentele in cuvinte, echipa vena.ro vine in ajutorul tau si iti ofera mesaje si sms de dragoste. Cauti Mesaje si sms de dragoste? Numai la noi gasesti cele mai frumoase mesaje si sms de dragoste pe care le poti folosi in a-ti face o idee despre cum ar trebui sa-ti exprimi sentimentele in relatia de cuplu.

Ce mesaje si sms de dragoste doriti sa primiti ?

Pentru cei lipsiti de inspiratie sau care pur si simplu sunt mai lenesi, sau nu aveti niciun chef sa va ganditi sa inventati vreun mesaj de dragoste, noi va oferim totul de-a gata venind cu un top10 al mesajelor si sms-urilor de dragoste. Puteti folosi aceste texte pentru a le transmite prin sms, e-mail sau varianta veche : scrisoarea.

Care a fost cel mai frumos mesaj sau sms de dragoste pe care l-ati primit?

Top 10 mesaje si sms de dragoste

1. Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

2. Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca,iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

3. Daca ma vezi sa nu ma privesti,daca ma privesti sa nu ma atingi,daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti,sa nu te opresti.

4. Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea,daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua,daca sarutul tau e ca mierea si daca tu esti universul meu,ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC  !

5. Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!

6. Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

7. Dragostea estea atunci cand nu iti doresti sa adormi pentru ca realitatea este mai frumoasa decat visul.
8. O lumanare se poate topi, iar flacara ei poate muri , dar dragostea pe care mi-o daruiesti va arde mereu in inima mea.
9. Zaresc dragoste in ochii tai , sau este doar o reflectie a iubirii mele ?
10. Exista ceva special intre tine si mine , tresarirea inimii mele si stralucirea din ochii tai imi spun ca dragostea noatra nu este minciuna.
BONUS – special pentru dumneavoastra v-am pregatit si cele mai frumoase citate despre dragoste !
-Dragostea este ceata ce se formeaza cu aburii suspinelor. – William Shakespeare
– Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decit el insusi, ca e una cu totul. – Rabindranath Tagore
– A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery
– Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu. Te-nvirti in jurul aceleiasi inimi pina ramii fara lacrimi. – Ionut Caragea
– Dragostea este o fiara care sta toata viata la pinda si te ucide cind iubesti cel mai tare. – Ionut Caragea
– Dragostea nu are nevoie de cuvinte, dar cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste. – Ionut Caragea