Mesaje si SMS de cucerire

Mesaje si SMS de cucerire

Trimite mesaje sau sms-uri de cucerire persoanei care ocupa in viata voastra un loc aparte, o persoana pe care o indragesti si o placi, cu gandul de a o impresiona. Scopul acestor mesaje este de a da frau liber sentimentelor pe care i le porti, deoarece sunt atat de intense incat nu mai pot fi mentinute sub control. De aceea, v-am pregatit o lista cu cele mai frumoase si amuzante mesaje si sms de cucerire pe care le puteti folosi cu ocazia aceasta. Daca aveti alte mesaje, va rugam sa postati mai jos mesajul sau sms-ul dumneavoastra de cucerire care a deschis calea catre inima persoanei iubite.

Top 15 Mesaje si SMS de cucerire

1. Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez…

2. Cand vine noaptea adorm cu gandul iar la tine, sa te visez si tu sa fii cu mine…

3. Nu -mi pot exprima gandurile in verbe.E foarte greu .In sfarsit , stiu un singur lucru, m-am indragostit: te iubesc.!

4. Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : piscuta ta te iubeste !

5. Ti-am pregatit un pupic pe botic,un sarut intr-un papuc,iubirea in inimioara si dragostea sub plapumioara.te iubesc mult

6. Sunt un cub de gheata, alunec usor pe buzele tale calde, ma preling pe trupul tau, pe buric si ajung la…la…la…la naiba ca m-am topit…love you

7.Daca trenul ar zbura, as veni te-as saruta. Dar trenul merge pe sine, Si nu pot veni la tine!8. De-as fi un puisor in patul tau sa ma strecor, cu un sarut sa te trezesc, apoi incet sa te iubesc…bland si dulce sa-ti soptesc ce mult te iubesc!9. De la un bip ajungi la o intilnire, de la o intilnire ajungi la un sarut, de la un sarut la o noapte de dragoste, ce zici imi dai un bip?

10. Daca imi pierd buzele,te sarut cu ochii,daca imi pierd ochii te sarut cu inima iar daca imi pierd inima sigur o gasesc la tine. Te iubesc

11. Mi-e dor si dorul meu te cheama cu cel mai patimas fior! Revin-o tu, si-apoi destrama din sufletu-mi atata dor!12. Te sarut in vis,te sarut in scris,te sarut in gand,dar pe buze cand?
13. Mi-a venit un gand electric Bazat pe ipotenuza
Lasa-ma sa-ti spun Simetric
O tangenda pe-a ta buza
14. Luna, stelele-mi zambesc, eu pe tine te iubesc! Daca simti si tu la fel da-mi acuma un apel!
15. 8 litere, 2 cuvinte, 1 singur inteles: TE IUBESC .
BONUS ! Cel mai simplu mod de a o cuceri, e sa-ti marturisesti dragostea fata de ea printr-un simplu : TE IUBESC !
Ce Mesaje si SMS de cucerire doriti sa primiti ? Care a fost cel mai frumos Mesaj si SMS de cucerire?