Horoscop zilnic Sagetator

Esti nascut in Zodia Sagetator si nu stii ce iti rezerva astrele in Horoscop zilnic? Echipa noastra, Vena.ro, ti-a pregatit cel mai bun Horoscop pentru Zodia Sagetator  primit de la cel mai bun centru de astrologie din tara.

Pentru cei care nu stii in ce zodia se afla, zodia sagetator este clasata intre data de 22 noiembrie – 20 decembrie. Sagetator, este o zodie de foc, de aceea  au si un temperament putin irascibil.

Ca sa nu mai pierzi timpul accesand tot felul de pagini pe internet, citeste horoscopul zilnic pentru zodia sagetator online pe Vena.ro.

Horoscop zilnic Sagetator – CLICK AICI!

Putem spune, ca zodia sagetator este o zodie norocoasa, la fel ca si zodia taur. Naivii din zodia sagetator au o multime de calitati, printre care intalnim cinstea, generozitatea si viziunea. Ca sa nu ii ridicam prea mult in cer, cei din zodia sagetator pe langa temperamentul irascibil au si alte defecte cum ar fi optimismul exagerat si generozitatea pe banii altora.

Daca ti-au placut informatiile oferite de noi, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi zilnic mail cu noutatile de pe Vena.ro