Horoscop Sagetator 2012

Anul 2012 pentru cei nascuti in zodia Sagetator vine cu schimbari. Veti avea nemultumiri in plan sentimental unde relatia cu partenerul de viata are de suferit. De aceea doriti sa faceti o schimbare. 2012 poate fi un an bun in care se vor intampla multe lucruri benefice pentru voi. Trebuie sa aveti grija sa va pastrati timp si pentru linistea voastra.Cu cat vei face mai mult asta, cu atat mai mult ai sanse sa fructifici oportunitatile pe care le vei intalni in decursul acestui an. Veti avea ocazii de a-ti pune in practica proiectele tale, sau pentru colaborari cu persoane importante,iar perioada perfecte pentru aceste lucruri este in a doua jumatate a anului. Mare grija inspre sfarsitul anului unnde este posibil sa apar probleme de sanatate !

Horoscop Sagetator 2012 – Dragoste

Inceputul anului  va surprinde alaturi de persoana iubita. Insa pe parcur vor aparea nemultumiri si neintelegi in relatia de cuplu. De aceea, veti dori o schimbare in acest sens. Este ideal sa discutati cu partenerul de viata si sa cadeti de comun acord care ar fi cea mai buna solutie pentru voi. Relatia cu persoana iubita este una solida si de aceea nu trebuie sa va faceti griji in privinta asta. Pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie, veti avea sansa sa va indragostiti de mai multe ori in acest an 2012.

Horoscop Sagetator 2012 – Sanatate

In acest an 2012 nu veti intampina probleme din punct de vedere medical. Insa nu trebuie sa va subapreciati  starea de sanatate, deoarece veti putea face fata pana in vara. Veti avea parte de unele neplaceri,  rezultate din cauza ca sunteti foarte pofticiosi, facandu-va toate poftele in bucatarie. Pe termen scurt, este o satisfacere buna, insa pe termen lung  pot aparea complicatii. Daca acuzati stari de nervozitate si disconforturi ar fi bine sa va apucati de un sport, ca joggingul pentru a va binedispune.

Horoscop Sagetator 2012 – Bani

Sansa este alaturi de voi in primele 2 luni. Este o perioada benefica pentru investitii de mari proportii. In general anul 2012 este unul echilibrat din punct de vedere financiar. Nu o sa aveti de cheltuit mult, doar daca vrei sa va surprindeti persoana iubita sau sa va faceti o satisfactie cumparandu-va ceva mai costisitor. Aveti cateva sanse in decursul anului de a castigat multi ani, asadar fiti atenti si fructificati-le !