Nume in japoneza – Traducere in japoneza

Nume in japoneza – Traducere in japoneza

Citind pe internet care ar fi traducerea in alte limbi al numelui meu am ajuns si la traducerea in japoneza, de aceea am ales sa va scriu acest articol pentru a va convinge ca exista o traducere relativ precisa a literelor din romana in japoneza.

Acum poti afla care este numele tau dar si numele meu in japoneza, cu acest prilej poti face o surpriza placuta unui prieten sau prietene spunandui numele in japoneza.

Acum ca tot veni vorba despre acest subiect am sa va arat care este alfabetul lor tradus din limba romana. Iata fiecare litera tradusa in japoneza.

A -ka
B -tu
C -mi
D -te
E -ku
F -lu
G -ji
H -ri
I -ki
J -zu
K -me
L -ta
M -rin
N -to
O -mo
P -no
Q -ke
R -shi
S -ari
T -chi
U -do
V -ru
W -mei
X -na
Y -fu
Z -zi

Sper ca aceste litere o sa va ajute sa descoperiti care este numele d-vs in japoneza. Cu siguranta nu este prea greu sa aflati numele vostru in japoneza.

Daca acest articol a fost suficient de bun si va ajutat sa descoperiti care este numele d-vs scris in japoneza atunci va rugam sa apasati click pe butonul +1 sau pe butonul like pentru a distribui continutul acestui articol tuturor prietenilor pe care ii aveti in aceste site-uri de socializare. Iar daca doresti sa primesti pe adresa de mail toate articolele noi de pe acest site nu uita sa te abonezi la RSS Feed-ul nostru adaugand adresa ta de mail.