iPhone 5S si iPhone 5C au un dock nou

Dupa marea lansare de pe 10 Septembrie a noilor terminale marca Apple, aflam ca firm va pune la vanzare si doua dock-uri separate pentru fiecare telefon, pe langa noile huse, de asemenea separate pentru fiecare telefon.

Cele 2 dock-uri par sa fie identice ca design, fiecare avand on intrare Lightining si o iesire audio la spate, si intrarea Lighting in fata pentru conectarea telefonului.

Fiecare dock se comporta la fel. Permit incarcarea, sincronizarea, si ascultarea muzicii la un sistem audio conectat prin iesirea audio jack de 3.5 mm, cat si efectuarea unui apel in modul speaker in timp ce iPhone-ul sta asezat in suportul lui.

Apple a postat pe site-ul lor faptul ca dock-ul pentru iPhone 5S va fi compatibil atat cu noul iPhone-ul 5S cat si cu iPhone-ul 5 mai vechi, iar dock-ul pentru iPhone 5C va fi compatibil doar cu iPhone-ul 5C, lucru care nu este in totalitate o surpriza avand in vedere micile diferente de marime dintre cele 2 telefoane. Dar, totusi, nu ar fi putut sa faca un dock compatibil cu ambele telefoane noi?Diferentele de marime nu sunt foarte mari si probabil ar fi putut gasi o solutie, dar Apple a ales sa adpote aceasta strategie, cu 2 dock-uri diferite.

Cele doua dock-uri nu vor fi disponibile spre a fi cumparate pana pe 13 Septembrie cand, de asemenea cele 2 iPhone-uri, iPhone 5C si iPhone 5S vor fi disponibile pentru pre-comanda online, dar cele mai curand, le veti putea tine in mana, atat dock-urile cat si telefoanele, abia incepand cu 20 Septembrie.