Lenovo S860 – un nou smartphone dual sim cu baterie de 4000 Mah

Tot mai multe persoane doresc un telefon cu o durata de baterie de cel putin 24 de ore, motiv pentru care am decis sa va prezentam noul smartphone Lenovo S860.

Aceste este printre ultimele produse aparute in industrie, cu un procesor Quad-Core si 1 GB RAM, totul pentru cea mai buna performanta.

Designul este cu siguranta unul de calitate, dimensiunea de 5.3 inch iti permite sa il manovrezi cu usurinta.

Calitatea HD dar si sunetul iti ofera idea de un element premium ce iti poate schimba parerea despre un smartphone considerat top din gama sa.

lenovo-s860-dual-sim-quad-core-13-ghz-ecran-hd-55-inch-baterie-4000mah

Indiferent ca folosesti o conexiune de date in format 2G, 3G sau chiar 4G, noul Lenovo S860 iti va permite cu usurinta sa navighezi oricat doresti dar si sa porti conversatii de lunga durata. Modul de utilizare nu va reprezenta o problema, intrucat telefonul a fost conceput pentru a avea o baterie de durata. Volumul si calitatea sunetului sunt cu siguranta noi aspecte extrem de importante, motiv pentru care va putem garanta ca acest telefon va ofera un bass mai puternic si o calitate a sunetului mai placuta.

Ecranul in schimb este placut la atingere si totodata extrem de rezistent. Amprentele si zgarieturile nu sunt o problema in cazul in care decizi sa achizitionez un astfel de smartphone. Pe langa toate aceste aspecte extrem de importante, va reamintim ca telefonul este dotat cu dispozitiv dual sim ce va permite utilizarea a 2 cartele in acelasi moment.

Mai mult de atat, memoria RAM de numai putin 1 GB iti ofera garantia ca orice joc sau aplicatie vei instala pe propriul telefon, aceasta va rula fara nici un fel de problema. Asadar te informez ca Lenovo S860 dual sim poate fi achitionat la cel mai mic pret de pe smartdualsim.ro.