Gazduire website-urilor pe servere din Romania

Dupa cum bine stiti tot mai multe site-uri si aplicatii apar peste noapte chiar daca nu toate aduc un plus calitativ, am decis sa va prezentam pasii pe care trebuie sa ii urmati atunci cand doriti sa lansati un site pe un server din Romania. Pentru inceput trebuie sa luati in considerare 3 aspecte extrem de importante, mai exact domeniul ( numele site-ului ), gazduirea ( cunoscuta sub numele de web hosting ) dar si site-ul propriu zis.

web-hosting-made-simple-easy-and-fun

Pe langa aceste trei elemente extrem de importante, trebuie sa va ganditi ca orice site are nevoie de trafic pentru a functiona si totodata pentru a genera profit. Atunci cand metoda dumneavoastra de promovare functioneaza iar numarul de vizitatori este unul destul de mare, aveti nevoie de un server dedicat care sa detina mai multe resurse necesare pentru site-ul dumneavoastra.

Va sfatuim sa alegeti serverele din Romania datorita vitezei de trafic extrem de ridicata si totodata a resurselor nelimitate oferite de catre firmele ce gestioneaza o astfel de activitate. Pretul unui pachet porneste de la cativa euro ( circa 4-5 euro lunar) si poate ajunge pana la servere de 400 euro lunar, totul depinde de necesitatile dumneavoastra.

Pe langa beneficiile enumerate deja, va reamintim ca suportul tehnic este extrem de important deoarece puteti sa contatati firma vorbind chiar limba dumneavoastra, fara a risca sa nu va intelegeti . In incheiere doresc sa va comunic ca doar alegand servere romanesti aveti posibilitatea de a garanta utilizatorilor dumneavoastra un website online 24/24  si totodata care sa detina o viteza buna de incarcare