Download iOS 7 pentru iPhone, iPad si iPod

Descarca acum noul iOS 7 pentru iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S si iPhone 4. Download iOS 7 gratuit pentru toti iubitorii produselor Apple.

iOS 7 a aparut pe data de 10 septembrie 2013, acest nou update a fost realizat de catre Apple dupa criticile aduse in mod repetat de catre utilizatorii acestui sistem operativ. Toate dispozitivele Apple ruleaza cu ajutorul acestui sistem de operare care a beneficiat de importante update-uri de aceasta data. Pentru inceput va oferim posibilitatea de a avea un download iOS 7 rapid si eficient pentru dispozitivul dumneavoastra mai mult de atat acesta poate fi descarcat gratuit direct de pe pagina noastra.

Link-uri download :

Noul sistem operativ iOS 7

Caracteristici iOS7

Cu siguranta multi dintre voi sunt dornici sa descopere care sunt principalele update-uri realizate de catre Apple odata cu lansarea oficiala al acestui nou sistem de operare iOS 7. Noul sistem de operare iOS 7 a fost confirmat oficial , cu toate ca astazi avem disponibile doar versiuni beta disponibile . Dupa 10 septembrie vom avea  cu siguranta posibilitatea de a testa toate noile produse Apple si noul sistem de operare iOS 7.

Chiar daca lansarea noului iPhone iPhone 5S si 5C sunt cele mai importante noutati , nu trebuie sa neglijam si aparitia noului sistem de operare. Acum haideti sa descoperi principalele caracteristici ale noului iOS 7 . Noul sistem de operare prezinta un aspect nou cu icoane noi , dar  si functii foarte utile . O alta schimbare majora este multitasking-ul , aceasta ne da posibilitatea de a vedea aplicatiile intr-un nou format. Chiar daca aceasta functie nu a fost schimbata de la versiunea iOS 4, in data de 10 septembrie putem folosi noua versiune multitasking pentru noile produse iPhone 5S sau 5C .
Apple a introdus un nou centru de control , acest ecran va permite sa gestionati intr-un mod foarte rapid mai multe setari ale iPhone-ul . In plus , aveti posibilitatea de a modifica orice setare si totodata  de a crea noi setari. Apelurile nedorite nu mai reprezinta o problema, acum este posibila realizarea unei blacklist pentru apeluri si sms, doar in acest mod puteti bloca toate apelurile si mesajele nedorite.

ios 7
Trimiterea unei fotografio sau al unui document cu ajutorul adresei de e-mail este o actiune pe care o efectuam in fiecare zi . Uneori , insa , nu este cel mai intuitiv si convenabil lucru, mai ales daca persoana pe care doriti sa trimiteti documentul in cauza este situat la cativa metri de noi. Acum aveti posibilitatea sa utilizati noul AidDrop pentru a transfera fisiere intr-un timp foarte scurt.

Noul iOS 7 modifica si aplicatia foto. Acum aveti posibilitatea sa realizati fotografii si video-uri de inalta calitate cu ajutorul acestei noi aplicatii ce ramane ca dumneavoastra sa o descoperiti odata ce va fi lansat oficial noul iOS 7.

Un alt aspect este aplicatia Mail, aceasta nu beneficiaza de importante update-uri din punct de vedere tehnic, cu siguranta modificarea elementelor grafice este o noua caracteristica interesanta de care utilizatorii sistemului de operare iOS 7 vor fi placut impresionati.

Acestea sunt principalele elemente de care puteti beneficia in cazul in care doriti sa descarcati noul sistem de operare iOS 7, cu siguranta acest articol va fi updatat constant pentru a va dezvalui si alte caracteristici ce au fost introduse in realizarea noului sistem de operare iOS 7.