Ce tip de ecrane LCD folosim in service laptopuri Onlaptop?

Cei mai multi producatori folosesc nume fanteziste pentru displayuri, dar aproape toate tipurile de laptopuri folosesc ecrane Hitachi, Samsung si alte cateva branduri. Noi folosim displayuri noi, de cea mai buna calitate, care se potrivesc perfect cu ce ati avut inainte. Tinem cont de rezolutia ecranului si bineinteles de dimensiunea acestuia. Nu e usor sa alegeti un display nou pentru laptopul dumneavoastra.

Exista cateva reguli pe care trebuie sa le urmati pentru ca exista pe piata foarte multe modele de displayuri. Noi stim sa facem aceste alegeri tinand cont de fiecare specificatie a laptopului. Cand cumparati un display laptop trebuie sa va uitati la diagonala acestuia, la rezolutie si la pozitia conectorului vga de pe spate. In service laptopuri lucrurile merg la repede pentru ca noi stim deja ce trebuie sa comandam sau sa folosim pentru a va repara laptopul.

reparatii laptop

reparatii laptop

Apoi ecranele pot fi mate sau cu suprafata lucioasa. Despre rezolutii trebuie sa stiti ca exista o varietate impresionanta. La service laptopuri noi putem face inlocuirea exacta si nu veti avea nicio clipa indoiala ca pentru laptopul dumneavoastra se va comanda sau se va folosi un display care nu este compatibil sau 100% potrivit. In cazul in care nu putem sa inlocuim un display de laptop, pentru ca nu sunt disponibile pe piata acele tipuri de ecrane, va vom anunta acest lucru. Ca sa va faceti o idee putem inlocui exact circa 99% dintre ecrane.

De ce se strica displayurile de laptop?

Sau de ce ajung in service laptopuri atat de multe exemplare cu aceasta problema la display? De cele mai multe ori cauza o reprezinta un accident pentru ca laptopul este scapat din mana. Uneori utilizatorii uita un creion sau un stick usb pe tastatura si apoi inchid capacul in graba, cu putere. Crack – si displayul se umple de pete/ fisuri imediat. In alte cazuri, utilizatorii aseaza obiecte grele pe capacul superior al laptopului. Alterori ecranele se defecteaza in mod misterios. Ocazional ele pot suferi probleme electronice, aparent fara nicio cauza reala. Cainii si pisicile se urca pe laptopuri, copiii varsa sucul pe display etc si lista poate continua la nesfarsit – in service laptopuri am auzit toate aceste lucruri si multe altele.

Intrebari frecvente despre reparatie/ inlocuire ecran laptop

Aveti displayuri laptop LCD in stoc?

In service laptopuri avem frecvent displayuri de laptop. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca exista foarte multe modele de ecrane de laptop si in cazul in care nu avem pe stoc modelul de care aveti nevoie, il vom comanda in cel mai scurt timp. Lucram cu cei mai buni furnizori si asiguram preturi competitive de fiecare data.