Tableta Amazon Kindle Fire – VIDEO

Tableta Amazon Kindle Fire – VIDEO

Spre deosebire de alte produse interesante se pare ca cei de la Amazon au decis sa aduca pe piata noua tableta numita Kindle Fire. Banuiesc ca nu va asteptati la ceva nou, cum nu sper nici eu la acest lucru, dar daca tot am decis sa va prezentam aceasta tableta indicat ar fi sa o facem pana la capat.

Informatii despre Tableta Amazon Kindle Fire : aceasta va avea un display multi-touch full Color de 7 inch cu o uimitoare rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Grosime acestei tablete va fi de numai de 11,4 mm si o greutate de 413 grame.

Tableta prezinta in dotarile standard un procesor dual, dar si conectivitate WiFi, port USB 2.0 si jack stereo de 3,5 mmm. Kindle Fire este dotata de o memorie interna de 8 GB, destul de mica avand in vedere dotarile celor de la Apple sau de la Samsung.

Acestea fiind spune o sa va prezentam un mic video ce o sa va arate care sunt caracteristicile acestei tablete Amazon Kindle Fire.

In cazul in care te numeri printre fanii aceste tablete te provocam sa apesi butonul like si +1 pentru a trimite acest articol pe site-urile de socializare. Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul  nostru gratuit pentru a primi pe mail cele mai noi articole de pe site-ul nostru.