Functii interesante care ar trebui sa fie prezente la frigiderul tau

cel-mai-bun-frigider-2Desi frigiderul este un electrocasnic de cursa lunga, tehnologia evolueaza rapid si apar an de an functii noi si interesante. Este normal, asadar, ca o data la 10 ani sa scoti niste bani de la ciorap si sa cumperi un frigider nou. Exista destul de multe articole care te invata cum alegi cel mai bun frigider si daca vei cauta pe bestreview.ro, poti gasi o multime de sfaturi achizitie frigider. Majoritatea insa, se refera la numarul de motoare, la capacitatea frigiderului sau la brandul pe care trebuie sa il cumperi. Putini sunt cei care isi focuseaza atentia asupra functiilor moderne.

Gasite pe majoritatea frigiderelor moderne, insa de multe ori cu alte denumiri, aceste functii trebuie neaparat sa fie prezente pe frigiderul tau:

  • Tehnologia no frost. Este o tehnologie care elimina umezeala, impiedicand in felul acesta formarea de gheata pe peretii frigorifici. Practic, gratie acestei tehnologii nu se vor mai lip pachetele din congelator si fructele si legumele vor putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp;
  • Functia anti bacterie. Frigiderele performante au si o functie anti bacterie, care foloseste ioni de argint ce indeparteaza bacteriile si mirosurile. Nu doar ca alimentele vor avea o durata mai mare de viata, insa vor fi si mai sanatoase.
  • Dezghetarea automata. Nimanui nu ii place sa dezghete frigiderul, motiv pentru care exista frigidere cu dezghetare automata. Practic, gheata care se formeaza in interior este topita o data la ceva timp iar apa rezultata este evaporata.
  • Dispensor pentru apa. De cele mai multe ori, deschidem usa frigiderului pentru a bea apa. Acest lucru nu este deloc bun pentru alimentele din frigider si nici pentru functionarea sa. Desi este un dispozitiv simplu, dispensorul de apa iti ofera ocazia de a te bucura de apa fara a mai deschide usa frigiderului. La fel ca cel de apa, dispensorul de gheata te poate scuti de o serie de probleme.
  • Functia pentru vacanta. Atunci cand esti in vacanta, doresti sa pastrezi legumele si carnea din congelator cat mai bine, insa in acelasi timp, doresti sa economisesti cat mai mult. O functie pentru vacanta asigura o temperatura perfecta, destinata reducerii costurilor.

Cu siguranta, marii producatori pregatesc si alte functii interesante pentru frigidere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii mereu la curent cu ceea ce se intampla in domeniu si sa iti dai seama care sunt functiile potrivite pentru tine.